حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد قائمی مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در این برنامه بیان کرد: فلسفه ایجاد مراکز نیکوکاری، معطوف به انجام امورات فرهنگی مددجویان توسط حوزه علمیه خواهران مازندران است و در بحث واسپاری برخی از امور کمیته امداد به خواهران طلبه نیز از دانش آموختگان خود استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: حوزه علمیه خواهران مازندران در همکاری با کمیته امداد استان به دنبال دو هدف بوده که فعالیت در زمینه های فرهنگی به عنوان وظیفه ذاتی و سازمانی و خدمت رسانی به مددجویان در این راستا اولین آن است.
استاد حوزه مازندران تصریح کرد: با توجه به این که در حوزه علمیه خواهران ظرفیت خوبی وجود داشته و دارای رشته های مختلفی هستیم؛ لذا میتوانیم با شناسایی افراد مستعد و صالحه از بین خانواده های مددجویان، زمینه تحصیل آن ها را در مدارس علمیه خود فراهم کرده تا با تحصیلات حوزوی و تخصص در این زمینه خود مروج امورات فرهنگی شوند.
حوزه علمیه خواهران بازوان توانمندی برای کمیته امداد امام خمینی(ره) است
حجتالاسلام و المسلمین عالیشاه مدیرکل کمیته امداد مازندران نیز در این برنامه گفت: ۳۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح استان داریم و سیاست ما تاسیس این مراکز به صورت تخصصی در زمینه های مختلف است که در حوزه خواهران مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی را تاسیس کردیم تا امورات فرهنگی مددجویان را به عهده گرفته و خدمات با کیفیت بهتری ارائه شود.
وی افزود: هدف از تاسیس مراکز نیکوکاری، شناسایی بهتر مشکلات مددجویان و رسیدگی به امورات و خدمت رسانی صادقانه و خالصانه به آنها در زمینه های مختلف و در بازه زمانی کمتر است.
وی خاطر نشان کرد: حوزه علمیه خواهران مازندران بازوان توانمندی برای کمیته امداد استان است و همکاری خوبی با این نهاد دارد، امیدواریم با همراهی و همکاری یکدیگر در رفع مشکلات خانواده های مددجویان اقدامات موثری برداریم.
موضوع: "اخبار مدیریت استانی مازندران"
به گزارش خبر گزاری کوثر از مازندران، خانم نعیمه ابراهیمی در نشستی با موضوع تریبون آزاد؛ آسیب شناسی، نقد و بررسی برنامه های تشکل های پژوهشی که به صورت آنلاین در سامانه سیما برگزار شد، بیان کرد: پژوهش یکی از موثرترین روش های معرفی طلاب به جامعه است تا بتوانند با ارائه آثار پژوهشی در قالب موضوعات کاربردی و بروز بهترین روش را در برنامه های خود انتخاب کنند.
وی افزود: برای اینکه جامعه با آثار پژوهشی طلاب خواهر آشنا شوند، هماهنگی تشکل های پژوهشی با نهادهای خارج از حوزه می تواند کمک بسیار زیادی در پیشبرد این هدف داشته باشند و در انجام فعالیت هایی مثل برگزاری کرسی ها و نشست ها و همایش ها تعامل با ارگان ها و نهاد های همسوی حوزه علمیه بسیار موثر است، به خصوص مراکزی که در حوزه پژوهشی بانوان فعالیت می کنند.
کارشناس تشکل های پژوهشی حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: یکی از معضلات پژوهشی، مورد غفلت قرار گرفتن مسائل مربوط به بانوان است؛ از این جهت تعامل حوزه علمیه با موسسات و نهاد ها که عهده دار امور بانوان هستند، مثمر ثمر خواهد بود. به عنوان مثال با همکاری امور بانوان استانداری مازندران می توان همایش های مشترک را در زمینه ارسال آثار پژوهشی در راستای نقش بانوان در دفاع مقدس، معضلات و مشکلات که نیاز جامعه را در بر می گیرد، برگزار کرد.
وی گفت: تشکل های پژوهشی مانند هسته ها، کانون ها و انجمن های پژوهشی از سال 1392 به طور رسمی راه اندازی و فعالیت خود را شروع کرد و به تدریج فعالیت های تشکل های پژوهشی در این عرصه گسترده شده و از لحاظ کمیت، آمار فعالیت های پژوهشی انجام شده بالا است، اما از لحاظ کیفیت نیاز به برداشتن گام هایی در این زمینه است تا به نقطه مطلوب؛ کارایی و اثر بخشی برسد.
خانم ابراهیمی با اشاره به این که اکثر برنامه های تشکل های پژوهشی جنبه ی غیر پژوهشی دارند، خاطر نشان کرد: اقدامات پژوهشی تشکل ها اعم از نشست ها، کرسی های آزاد اندیشی و همایش ها باید جنبه ی علمی- پژوهشی و کاربردی داشته باشد و مسائل مبتلا به پیرامون یک موضوع را مورد بررسی قرار دهد تا جنبه سخنرانی و تبلیغی نداشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران از تشکیل کانون آدینه در مدارس علمیه خواهران با هماهنگی ائمه جمعه شهرستان ها خبر داد.
به گزارش خبرگزاری کوثر در مازندران، حجت الاسلام محمد جواد قائمی، در نشستی با رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران از آمادگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان به منظور تعامل و همکاری مستمر با ستادهای نماز جمعه خبر داد.
وی نماز جمعه را از جمله مهم ترین رویش های انقلاب اسلامی دانست و افزود: این پایگاه عبادی سیاسی در طول چهار دهه اخیر همواره منشأ اثرگذاری بسیاری در تقویت انقلاب و نظام اسلامی بوده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران، با بیان این که دشمن همواره از نقش پررنگ نمازهای جمعه در گسترش روحیه انقلابی مردم در جامعه عصبانی بوده است، خاطرنشان کرد: همه توان دشمن در طول چهار دهه اخیر صرف تضعیف پایگاه عبادی سیاسی نماز جمعه شده است.
وی با اشاره به این که نماز جمعه از ارکان اثرگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: این پایگاه عبادی سیاسی، رکن وحدت و همبستگی ملی در ایران اسلامی است.
قائمی با بیان این که دشمنان انقلاب اسلامی در طول ۴۲ سال اخیر از هر فرصتی برای ضربه زدن به انقلاب و نظام اسلامی استفاده کردند، افزود: نماز جمعه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سد محکمی در برابر توطئه های دشمنان بوده است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که طلاب به عنوان سربازان انقلاب و نظام اسلامی همواره در عرصه فرهنگی و دینی پیشگام بودند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز این آمادگی برای همکاری و تعامل مستمر طلاب خواهر مدارس علمیه استان با ستادهای نماز جمعه شهرستان ها وجود دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به همکاری طلاب خواهر مدارس علمیه با ستادهای نماز جمعه و ضرورت تشکیل کانون آدینه در این مدارس با هماهنگی ائمه جمعه شهرستان ها تصریح کرد: با تشکیل این کانون ها می توان از ظرفیت تبلیغی و مشاوره ای طلاب در قالب میز خدمت، بهره بردای لازم صورت گیرد.
ضرورت بهره گیری از توان طلاب خواهر در ستادهای نماز جمعه
حجت الاسلام انتظاری مسؤول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران نیز در این نشست با اشاره به برپایی نماز جمعه در ۴۷ شهر استان، خاطرنشان کرد: با توجه شرایط کرونایی در کشور، در حال حاضر محدودیت هایی برای برپایی نماز جمعه در شهرها وجود دارد که انشاء الله با برداشته شدن این محدودیت ها اقامه نماز جمعه به وضعیت گذشته باز خواهد گشت.
وی با اشاره به ظرفیت بالای فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه خواهران بر ضرورت بهره گیری از توان طلاب خواهر در ستادهای نماز جمعه استان تأکید کرد.
حوزه های علمیه برادران و خواهران استان مازندران در بیانیه مشترکی، اهانت رئیس جمهور فرانسه به ساحت نبی مکرم اسلام را محکوم کردند.
در این بیانیه آمده است، تاریخ زیست بشر در این کره خاکی از روز نخست نزول حضرت آدم(ع) تا بعثت ختم المرسلین و نبی مهربانی در عرصه ادیان ابراهیمی و حتی نوع برخورد با اندیشه های بشری با نگرش اصلاحی، گویای این حقیقت تلخ و ناگوار بوده است افرادی که منافع خود را در جهالت بشریت، تقدیر و تقدیم تاریکی در زیست بوم جامعه انسانی می دانستند، همواره سعی داشته اند چهره هر نوری را به خاموشی در ذهن مخاطبین در قالب رفتارها و گفتارهای فریبنده و به تعبیر مقام معظم رهبری با کشیدن پوشش زرین و مخملی بر روی دستان فولادین، تجلی ببخشند و از همین رو لازم است خاطر نشان شود که اقدامات اخیر طاغوتیان صهیون زمان، در تولید و ارائه تصاویر کاریکاتور از اسوه اخلاق و مهربانی در جامعه انسانی و حمایت سازمان یافته برخی دولتها و سیاستمداران مدعی آزادی بیان که خود تحقیق و تجسس در موضوعاتی همچون هلوکاست و سرنوشت فرقه داودیه را ممنوع و محکوم به حبس می دانند؛ امری نو و تازه نیست و بر اساس آیه شریفه قرآن«هو الذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکین» هرگز موفق نبوده و نخواهد شد.
نکته مهمی که امروز امت اسلامی و دولت های اسلامی می بایستی تمام دقت خود را معطوف و مصروف آن بدانند، ریشه های عملی و نظری این اقدامات در عصر حاضر است که به تمام این امورات قرین پیش بینی بیدار شدن مردم اروپا و بخصوص فرانسه از خواب صبحگاهی با صدای اذان و ندای اسلامی بوده است وبه دنبال این نگرش، شاهد تولید فیلم ها و انیمیشن های خشن از آموزه های دین اسلام و مسلمانان تا به راه انداختن جنگ های داخلی در سرزمین های اسلامی جهت عینی سازی تمامی خشونت های توصیفی آنان در عرصه فیلم و مقاله در عرصه واقعیات خارجی بوده است و این توطئه ها و رفتارهای مسلمان نماها کار را بجایی رساندند که در جامعه غرب روزی ایجاد محدودیت درساختارهای دینی بخصوص اسلامی با تقابل افکار عمومی مواجه می شده ولی امروز به سهولت در سطح افکار عمومی غرب شاهد اسلام ستیزی متاثر از اسلام هراسی هستیم.
از این روی ضمن محکومیت شدید اقدامات توهین آمیز در قالب های مختلف سازمان یافته از حوزه هنر تا عرصه سیاست نسبت به ساحت مقدس و قدسی پیامبر رحمت که به صراحت خالق هستی در قرآن به اسوه حسنه تعریف و تعیین شده است و در عین حال همه متفکران و دلسوزان جامعه بشری حتی در غرب از ایشان بعنوان فردی موفق و صالح جامعه انسانی یاد نموده اند، از تمام امت اسلامی، دولتمردان، جوامع انسانی و همه آزادیخواهان جهان خواستار دقت و بصیرت بیش از پیش نسبت به اقدامات جامعه صهیون در تاریک نگه داشتن جامعه بین الملل در راستای کسب منافع و ثروت نامشروع هستیم. به امید روزی که با ظهور موعود و امید نهایی همه ادیان، شاهد اعتلای اسلام ناب محمدی در سراسر گیتی پهناور باشیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: کانون هلالاحمر جهت خدمترسانی بهتر طلاب در سوانح و حوادث طبیعی در تمامی مدارس علمیه خواهران استان تشکیل میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدجواد قائمی در نشست با مدیرعامل و معاونین جمعیت هلالاحمر مازندران ضمن تأکید بر آمادگی کامل حوزه علمیه خواهران مازندران جهت تعامل با این سازمان بیان کرد: یکی از رسالتهای حوزههای علمیه خواهران و جمعیت هلالاحمر خدمترسانی به مردم است؛ به همین خاطر با همکاری یکدیگر میتوانیم اقدامات مؤثرتری در راستای تحقق اهداف خود برداریم.
وی افزود: مازندران دارای 22 مدرسه علمیه خواهران با حدود 6 هزار طلبه است و آمادگی داریم در تمامی مدارس علمیه استان، کانونهای هلالاحمر بهعنوان کانون طلاب دایر شده و خواهران در آن فعالیت کنند.
وی گفت: کانون طلاب نهتنها در زمان بروز حوادث طبیعی، بلکه با توجه به رسالت خود میتواند در پیشگیری از سوانح با هلالاحمر همکاری داشته باشند.
استاد حوزه مازندران تصریح کرد: طلاب حوزههای علمیه به خاطر رسالت ذاتی خود، همیشه در زمان حوادث مانند سیل، زلزله و غیره پیشگام در خدمترسانی به مردم آسیبدیده بوده و بدون وابستگی به نهاد و سازمانها هم بهصورت خودجوش و جهادی درصحنه حاضر هستند.
وی تأکید کرد: حوزه علمیه خواهران با همکاری هلالاحمر میتواند دورههای آموزشی کمکهای اولیه، امدادرسانی و غیره را بهصورت عمومی و تخصصی برگزار کند تا طلاب آمادگی و مهارتهای لازم را در بروز حوادث و غیره داشته باشند.
حجتالاسلام قائمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جمعیت هلالاحمر کمپهای مختلفی را در مناسبتها و زمان حوادث و غیره برپا میکند، حوزه علمیه آمادگی دارد خواهران طلبه را برای حضور و فعالیت در این کمپها اعزام کند تا هم در مسائل اعتقادی و دینی به دیگران مشاوره دهند و هم در خدمترسانی وامداد، با هلالاحمر همکاری کنند.