در کارگاه مهارتهای زندگی مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهراس شیرود مطرح شد:اختلافات خانوادگی امروز ناشی از ضعف مهارت در میان اعضای خانواده است
در کارگاه آموزشی مدرسه علمیه خواهران فاطمه الزهرا(س) شیرود مطرح شد: اختلافات خانوادگی امروز ، ناشی از ضعف مهارت در میان اعضای خانواده بوده و برگزاری کارگاههای مهارت افزایی خانواده، تاثیر بسزائی در پیشگیری از تعارضات خانوادگی دارد.
«سیده فاطمه افتخاری» کارشناس خانواده در این کارگاه آموزشی اظهار کرد: اختلافات خانوادگی امروز ناشی از ضعف مهارت در میان اعضای خانواده است و تجربه برگزاری دوره ها و کارگاههای مهارت افزایی خانواده نشان داده که این آموزشها در پیشگیری از تعارضات خانوادگی وحل مشکلات پیش آمده، تاثیر بسزائی داشته است.
وی افزود: دوره های مستمر آموزش خانواده اعم از مهارتهای فردی، مهارتهای همسرداری و فرزندپروری دینی قطعا در دراز مدت تاثیرات مثبتی در حفظ بنیان خانواده داشته و مشاوره های فردی و گروهی در این زمینه ، اگر بر اساس آموزه های دینی انجام شود در توانمندسازی افراد خانواده تاثیر زیادی خواهد داشت.
این کارشناس خانواده با اشاره به ویژگیهای افرادآموزش دیده تصریح کرد: این افراد بسیار خلاق و پرتلاش بوده، اهل گله و شکایت نیستند، در شرایط سخت و بحرانی خونسردی و استرس خود را حفظ کرده و شتابزده عمل نمی کنند؛ همچنین به تایید دیگران خیلی نیاز نداشته و از تحسین و تشویق دیگران موجب افزایش اعتماد به نفس آنها می شود.
وی خاطر نشان کرد: انسانهای دارای شخصیت والا و کامل، اهل گذشت، صادق، ساده و بی تکلف بوده و تملق نمی کنند که سبب خشنودی دیگران شود؛ همچنین در فعالیتهای اجتماعی شرکت کرده و احساس رضایت خاطر می کنند.