خانم گلشاهی استاد حوزه بر ضرورت آشنایی طلاب با عوامل انگیزه ساز در امر تبلیغ و استفاده از ابزار فناوری روز دنیا در این زمینه تاکید کرد.
خانم گلشاهي در نشستی با موضوع” انگيزه سازي در امر تبليغ” در جمع طلاب مدرسه علميه الزهراء(سلام الله عليها) ساري با اشاره به وجود رابطه بين اراده و انگيزه بیان کرد: انگيزه همان تلاش کردن و نوعي تمايل و انرژي دروني است که فرد براي حفظ و فعال کردن رفتار خود جهت رسيدن به هدف به کار مي گيرد.
وي افزود: انگيزه مفهومي است که دو جنبه در آن لحاظ شده و به محرک رفتار و هم نتيجه و هدف رفتار اشاره دارد.
وي تصريح کرد: براي ايجاد اراده در انجام کار، ابتدا بايد آن فعل و سپس فايده ي آن تصور شود که در ادامه، فرد به آن کار اشتیاق پیدا کرده و در مرحله آخر هم با توجه به این شرایط، کار را اراده و انجام می دهد.
استاد حوزه مازندران گفت: شيعیان واقعي نسبت به شناخت و معرفت کامل دين در بخش عقايد ، اخلاق، احکام و امام زمان (عج الله تعالي فرجه الشريف، و همچنین پيروي کامل از دستورات قرآن، فرهنگ اهل بيت و نايبان بر حق امام عصر، رسالت سنگینی دارند.
وی با اشاره به وظایف طلاب در عصر حاضر تاکید کرد: اتحاد و همبستگي با ديگر مسلمانان، اميدواري بر قيام و انقلاب حضرت مهدی(عج الله تعالي فرجه الشريف) و انتقال روحیه امید به دیگران طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم و همچنین مبارزه همه جانبه با دشمنان با استفاده از فناوری روز دنیا از جمله این وظایف است.
گلشاهی در پايان خاطر نشان کرد: طلاب بايد از لحاظ بعد معنوي، اخلاقي، تهذيب و پايبندي به فرايض و نوافل خود را درسطح بالائی رشد داده تا بتوانند در جامعه ايجاد انگيزه و اميد کنند.