امام جمعه ساری در دیدار مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: همه وظیفه داریم حوزههای علمیه خواهران را حمایت، تقویت و پشتیبانی کنیم تا جامعهای باعفاف و با حجاب داشته باشیم.
آیتالله طبرسی ضمن تقدیر از فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران این نهاد را یکی از ابزارهای کاربردی و راهبردی در مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و اظهار امیدواری کرد حوزههای علمیه خواهران بیش از پیش بدرخشند و از نظر کمی و کیفی بتوانند با این هجمه مقابله کنند.
وی با بیان اینکه امروز فضا و امکانات برای فعالیت فرهنگی مهیا است، افزود: رهبر معظم انقلاب هم طرفدار استفاده از این فضا به منظور تبلیغ دین هستند. ما باید از این فرصت و ظرفیت نهایت استفاده را داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با بیان اینکه امروز دشمنان عقاید اخلاق و احکام را زیر سئوال بردهاند، خاطرنشان کرد: حوزه برای مقابله با دشمنان باید فعالیت مضاعفی داشته باشد.
وی با تاکید بر استفاده از وجوهات در عوض تکیه بر کمکهای دولت و مجلس خاطرنشان کرد: برای افزایش پرداخت وجوهات باید مساجد را احیا کنیم.
آیتالله طبرسی با انتقاد از غیرفعال بودن تعداد زیادی از مساجد استان مازندران به دلیل نداشتن روحانی افزود: اگر مساجد تعطیل باشد تهاجم فرهنگی قدرت میگیرد و ارزشهای دینی و معنوی پایگاه خود را از دست میدهد.
وی با بیان اینکه کار فرهنگیی تنها به کتابت نیست، گفت: همه باید با یک نظم واحد به کارها سر و سامان بدهیم.
امام جمعه ساری یکی از عوامل مبارزه با تهاجم فرهنگی را حوزههای علمیه خواهران دانست و اظهار کرد: به عنوان مثال حضور و رفت و آمد 40 یا 50 بانوی طلبه در خیابانی که زنان در آن با وضعیت حجاب نامناسب تردد دارند، موثر است.
وی با اشاره به فعالیت بسیاری از هیاتهای مذهبی با مدیریت بانوان در جامعه گفت: از طلاب خواستهایم که این جلسات سنتی را در دست بگیرند و تا این جلسات صرفا احساسی نباشد و به جلسات معرفتی تبدیل شود.
آیتالله طبرسی اظهار امیدواری کرد روز به روز بر ارتقای علمی، فرهنگی و حوزوی حوزههای علمیه خواهران افزوده شود و اضافه کرد: اگر در زمان سیدرضی، سید مرتضی یا شیخ کلینی و شیخ مفید حوزه علمیه خواهران ایجاد شده بود امروز شاهد تکامل و ارتقای این نهاد بودیم.
وی با اشاره به اینکه در گذشته برخی بانوان راوی و مجتهد در اصفهان و خراسان میزیستهاند، گفت: اما ایجاد تشکیلات منظم حوزههای علمیه خواهران از برکات انقلاب اسلامی است و همه ما در برابر گسترش این نهاد وظیفه داریم.
در این دیدار همچنین حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه در استان مازندران ظرفیت مناسبی برای توسعه حوزههای علمیه خواهران وجود دارد، گفت: 3 میلیون نفر جمعیت، 20 میلیون مسافر در سال و سابقه تدین ریشهدار در استان مازندران که از ابتدا بر روی اهل بیت(ع) آغوش باز کرده است، زمینه مناسبی برای توسعه حوزههای علمیه خواهران است.
وی با اشاره به وجود 21 مدرسه علمیه خواهران و 2هزار و 300 طلبه شاغل به تحصیل در استان مازندران اظهار امیدواری کرد تحصیلات تکمیلی در این استان ارتقا یابد. استان مازندران از استانهای مقدم در سطح چهار است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود 70 هزار طلبه خواهر شاغل به تحصیل و 90 هزار طلبه خواهر فارغ التحصیل در کشور اظهار کرد: این طلاب در عرصههای مختلف تبلیغ، پژوهش و تعلیم و تربیت فعالیت دارند.
وی با اشاره به تربیت هزاران مربی در رشتههای مختلف قرآنی، فرقهها و … در حوزههای علمیه خواهران اظهار کرد: بر اساس گزارش رسمی شورای عالی انقلاب فرهنگی حوزههای علمیه خواهران نقش اساسی در کاهش نرخ طلاق در دو استان کشور داشتهاند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه حوزههای علمیه خواهران تلاش کرده است درگیر جریانهای سیاسی نشود، افزود: حوزه متعلق به نظام و رهبری معظم انقلاب و بازوی نمایندگان ولی فقیه در استانها هستند.
در این دیدار که با حضور برخی مسئولان استانی مازندران برگزار شد، سیدرمضان شجاعی کیاسری نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ضرورت جامعه ما توسعه حوزه علمیه خواهران است و به دلیل نیازهای فقهی، علمی و معنوی این نهاد باید گسترش یابد.
وی حوزههای علمیه خواهران را باقیات الصالحاتی برای نسلهای آینده توصیف کرد و اظهار کرد: در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی حمایتهای لازم را از این نهاد خواهیم داشت.
امام جمعه ساری در دیدار مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور: همه وظیفه داریم حوزههای علمیه خواهران را تقویت و پشتیبانی کنیم