حجه الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران بیان داشت: جلسه همکاری آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در راستای اهتمام به منویات مقام معظم رهبری و ضرورت آشنایی دانش آموزان با مبانی و مفاهیم اصیل اسلام از طریق حضور جدی و موثر روحانیون فرهیخته در مدارس برگزار گردید.
وی افزود: همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش باید بر اساس تفاهمنامه و به صورت تخصصی صورت گیرد و در خصوص امر تبلیغ باید ابتدا اهداف کوتاه و بلند مدت مشخص گردد.
وی تصریح کرد: همان گونه که نظام آموزشی این سازمان هدفمند می باشد باید امر تربیت دینی و تبلیغ در مدارس نیز هدفمند گردد و بر اساس یک راهبرد مشخص این امر برنامه ریزی شود.
مدیر منطقه پنج با اشاره به ضرورت به کارگیری خواهران طلبه در مدارس آموزش و پرورش گفت: باید زمینه جذب و استخدام طلاب حوزه های علمیه در مدارس آموزش و پرورش به خصوص مدارس تخصصی قرآنی فراهم گردد.
وی با بیان گزارشی از همکاری خواهران حوزه علمیه مازندر ان با این سازمان اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 600 طلبه خواهر این استان در مدارس آموزش و پرورش تحت عنوان امام جماعت حضور فعال دارند و همچنین 40 نفر از طلاب ما در قالب طرح ریحانه(عفاف و حجاب)، با مدارس همکاری می نمایند. تعدادی از خواهران ما نیز در آزمون استخدامی سال 89 آموزش پرورش پذیرفته و به عنوان مشاور و مربی پرورشی وارد این سازمان گردیدند.
آقای امیری مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در این جلسه بیان داشت: حضور روحانیون در مدارس از نظر اثربخشی کیفی و کمی بسیار مهم می باشد. و حضور مقطعی طلاب در مدارس موثر است ولی غرض تربیت حاصل نمی گردد و باید فرآیند تبلیغ در مدارس به صورت تدریجی و مستمر صورت گیرد.
وی افزود: هدف ما ساماندهی حضور روحانیت در مدارس آموزش و پرورش بر اساس نیازها و همچنین شناسایی پتانسیلها موجود و سپس برنامه ریزی برای استفاده از این ظرفیت ها و در نهایت پشتیبانی و نظارت می باشد.
وی تصریح کرد: اولویت ما در امر همکاری با حوزه های علمیه، مدارس استعداد درخشان، مدارس شبانه روزی، مدارس خاص( شاهد، نمونه دولتی، قرآنی،هیات امنایی) و 460 مدرسه حاشیه نشین و آسیب پذیر شهر است.