مراسم افتتاحیه مدرسه علمیه الزهرا(س) بابل با حضور طلاب برگزار گردید.
فاطمه روحانی مدیر مدرسه الزهرا(س) بابل گفت: بسیار حائز اهمیت است که تعداد قابل توجهی از زنان جوان، علوم و معارف دینی را با استدلال متکی بر روش های علمی و منابع فصیح و متقن فرا گیرند و پاسخگوی نیاز های دینی جامعه اسلامی باشند. بقای دین مدیون تلاش حوزه های علمیه است.
وی افزود: طلاب باید تمام تلاش و سعی خود را صرف عمق بخشیدن به تحصیل علوم دینی نمایند و یقیناً باید کارکردِ حوزه ای علمیه، تربیت روحانیون عالم و فرزانه باشد.
حجت الاسلام حسن روحانی امام جمعه و موسس مدرسه الزهرا(س) بابل در این مراسم بیان داشت: با بازگشایی مدارس مسئله تعلیم و تعلم با حضور طلاب روح و جان دوباره می گیرد و چشمه علم آموزی بار دیگر جوشیدن می گیرد.و آنچه به این محافل و مجالس علمی قداست ویژه می دهد انگیزه الهی طلاب در کسب علوم دینی می باشد. بنا نیست طلاب در این مراکز علمی به نیت کسب شغل و مدرک به تحصیل علم بپردازند اگر با چنین نیتی وارد حوزه شوند، انصافاً جفا نموده اند و به مبانی متقن علوم ظلم کرده اند. بلکه خواهران با تحصیل علوم الهی باید پاسخگوی نیاز های دینی جامعه باشند و به دفاع از اسلام و تبیین مسائل دینی بپردازند و پاسخگوی شبهاتی که از سوی دشمنان در اذهان جامعه القاء می گردد باشند.
وی تصریح کرد: امروزه نیاز ها سخت تر و پیچیده تر از گذشته شده است و این یک واقعیت است، پس چه کسی باید پاسخگوی این مسائل باشد. از گذشته تا امروزه مدارس علمیه پاسخگو بوده اند، طلاب باید هر روز با خود تفکر نمایند با چه نیتی از منزل خارج می شوند و با نشاط به کسب علوم بپردازند و مسئولیت خطیر و مهم خود را هر روزی برای خود یادآوری نمایند و این نشاط علمی در همین روزهای آغازین تحصیل بسیار می تواند روح ارزشمندی به این فضای علمی بدهد و اساتید نیزاز این نشاط نیروی مضاعف کسب خواهند نمود. و این نشاط و کسب علوم به نحو احسن بزرگترین تشکر از زحمات اساتید می باشد.
وی خاطر نشان کرد: اگر حوزه های علمیه با تربیت طلاب عالم و فرزانه و مبلغه سکان کشتی هدایت اسلام را بدست گیرند دیگر خبری از القاء خرافات در مجالس و محافل توسط زنان غیر مبلّغه نخواهیم بود، خواهران مبلغه باید پرچمدار این مجالس هدایت باشند و مانع هرگونه خرافه پراکنی شوند.
موسس الزهرا(س) بابل از برگزاری اردوی جهادی توسط سه تن از خواهران مبلغه در یکی از مناطق محروم(شیخ موسی) اطراف بابل خبر داد و بیان کرد که این سه طلبه مبلغ با تحمّل سختی های زیاد و امکانات بسیار ضعیف توانستند در ایام تابستان دانش آموزان و والدین آنان را زیر بال و پر علمی خود قراردهند و علوم دینی و فرامین ارزشمند قرآنی را به آنان تعلیم دهند.
اگر حوزه های علمیه سکان کشتی هدایت اسلام را بدست گیرند دیگر خبری از القاء خرافات در مجالس توسط زنان غیر مبلّغه نخواهیم بود