حجه الاسلام روحاني امام جمعه بابل در جمع طلاب موسسه آموزش عالي الزهرا(س) بابل بيان داشت: هرکاری که برای رضای الهی و احیای ارزشهای الهی نباشد، آن حرکت ابتر و بی مقدار است و بی ثمر خواهد بود .
وي افزود: در مکتب علمی واجب است که امور عالمانه انجام پذیرد؛ اما شما در كنار درس خواندن بايد ارادت خود را به بزرگان ادب نشان دهید، این فقط اختصاص به امروز ندارد؛ بلکه این فرهنگ قدردانی برای همیشه است.
وي تصريح كرد: گاهی غفلتها موجب می شود که خداوند در بعضی آیات به ما تذکر دهد ،«و وصینا الانسان بالوالدین» مگر انسان نمی داند پدر و مادر دارد؛ چرا خداوند سفارش به پدر و مادر کرد. علامه طباطبایی فرمود: انسان وقتی به قدرت رسید فراموش می کند که چه زحمتهایی برایش مصروف شد تا او به این موقعیت و قدرت در حیات خود برسد.
حجه الاسلام روحاني اظهار داشت: از جمله خسارتهایی که ما مواجه ایم اين است كه بسياری از چیزهایی که بدست می آوریم را به خودمان منتسب می کنیم و از یادمان می رود که چه شخصیتهایی برایمان تلاش کردند؛ اساسا این غفلت بزرگی است که انسان وقتی به جایی رسید، گذشتگان و کسانی که مسبب این کار بودند را فراموش کند.
موسس مدرسه الزهرا(س) بابل گفت: شما بانوان طلبه بايد راه علم راغافلانه طی نكنيد و همواره خود را مدیون کسانی بدانيد که کمک کردند تا شما به این نقطه برسيد؛ کسانی که سیاست گذاران شما بودند، اینها حقوقی بر عهده شما دارند؛ باید قدردان آنها باشید و در خلوت و جلوت احترام استاد خود را نگه دارید.
وي خاطر نشان كرد:وقتی خبر شهادت استاد مطهری داده شد دیدید که چه اساتید و شاگردان بزرگواری داشت، ایشان حق تعلیم را به جای آورد ، همه مطالبی که از اساتید خود می گرفت را ثبت و ضبط می کرد و چیزی را هدر نمی داد؛ استادش تا زمانی که شهید مطهری در کلاس حاضر نمی شدند، درس را آغاز نمی کردند.
وي در پايان بيان داشت: شهيد مطهري فرمودند كه من عطری نزد علامه طباطبايي به مناسبت عیدی باز کردم، اما علامه فرمود من از روزی که فلان استادم را از دست دادم دیگر عطر نزدم ، این نشان دهنده نوعی تجلیل و احترام به استاد است .