اولین اجلاس جامعه خیرین حوزه علمیه خواهران مازندران با حضور ائمه جمعه، مسئولین، موسسین، هیات امناء، مدیران مدارس علمیه خواهران مازندران و خیرین استان در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار گردید.
حجت الاسلام علی غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در این اجلاس بیان کرد: استان مازندران قرنهای متمادی است که مدال پر افتخار علوی بودن را داشته و به برکت اهل بیت(علیهم السلام) و همت علما و پشتکار مردم، پیشگام در دفاع از حریم دین و ارزشهای اسلامی بوده است و ما هیچ نقطه از کشور و حتی در دنیا را نداریم که این همه مفاخر و بزرگانی که همواره از افتخارات حوزه های علمیه جهان تشیع می باشند را در خود پرورانده باشد.
وی افزود: با توجه به این همه استعداد و ظرفیت مازندران، جا دارد همواره حوزه های علمیه این استان در پیشاپیش حوزه های دیگر استانها و شهرستانها نقش آفرینی نمایند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: با توجه به این که نصفی از جمعیت کشور را زنان تشکیل داده و از طرفی بانوان مهندسی رفتار جامعه در دست آنهاست؛ لذا اگر خانومهای خانواده با تربیت دینی، تربیت شوند؛ قطعا جامعه کوچک خانواده از هر نوع پلیدی و زشتی مصون مانده و به تبع آن جامعه بزرگ کشور نیز در برابر آسیبها حفظ و در امنیت خواهد ماند.
وی اعلام کرد: بعد از پیروزی انقلاب، به برکت عنایات حضرت امام خمینی(ره) و حمایت های مقام معظم رهبری فرصت فراموش شده و حق از دست رفته تحصیل بانوان در حوزه های علمیه احیاء گردید تا از ظرفیت زنان برای حفظ کیان اعتقادات و ارزشهای دینی و اخلاقی استفاده شود.
حوزه های علمیه خواهران یک پایگاه مردمی و توانمند در جهت دفاع از دین مبین اسلام و جهان تشیع است
حجت الاسلام غفاری تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران به عنوان یک پایگاه مردمی و توانمد باید به درستی به جامعه معرفی شود تا از این ظرفیت برای دفاع از دین مبین اسلام و جهان تشیع استفاده لازم برده شود.
وی در ادامه اظهار کرد: مدیریت حوزه علمیه خواهران در این استان از سال 86 با عنوان مدیریت حوزه علمیه خواهران منطقه 5 که شامل دو استان مازندران و گلستان بوده، فعالیت خود را آغاز نمود که در حال حاضر کل طلاب ما به غیر از طلاب غیر حضوری به 5876 نفر در مقطع سطح2(کارشناسی)، سطح 3( کارشناسی ارشد) و سطح4(دکترا) و تعداد مدارس مصوب ما به 24 رسیده است که این آمار نشانگر این است که بعد از تشکیل مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان تا کنون تعداد طلاب تقریبا 4 برابر و تعداد مدارس علمیه خواهران 2 برابر شده است.
صفحات: 1· 2