نشست بررسی راهکارهای ارتقاء سطح تعاملات حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با حضور حجت الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج، آقای وطنی مدیر کل آموزش و پرورش گلستان، مدیران و معاونین فرهنگی مدارس علمیه استان گلستان و همچنین معاونین اداره کل آموزش و پرورش گلستان در این اداره کل برگزار گردید.
حجت الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران در این نشست بیان داشت: حوزه علمیه استان گلستان دارای 12 مدرسه فعال با بیش از 1600 طلبه مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد.وی افزود: به برکت جمهوری اسلامی و نعمت ولایت، تمام نظام و امکانات آن در اختیار فرزندان ارزشمند انقلاب می باشد؛ باید تمام دستگاههای متولی امور فرهنگی و فرهنگ دینی جامعه به هم مرتبط شده و از فرصتهای موجود، کمال استفاده را بنمائیم تا بتوانیم زمینه را برای برقراری حکومت حضرت ولی عصر(عج) و مدینه فاضله فراهم نمائیم.
وی تصریح کرد: شأنیت تکلیفی حوزه های علمیه اقتضاء می کند که از حواشی سیاسی و سیاسی کاری به دور باشد؛ چرا که وظیفه ذاتی این نهاد مقدس، هدایت و پاسداری از کیان اعتقادات و اخلاق دینی جامعه می باشد، و پرداختن به مسائل جناحی و حاشیه های سیاسی، حوزه را از انجام مسئولیت خود باز می دارد.
مدیر منطقه پنج با اشاره به ضرورت تغییر نگرش جامعه نسبت به حوزه و حوزویان گفت: تحصیلکرده های حوزه های علمیه، کارشناسان دینی هستند که به عنوان مدیر، محقق، مدرس، مولف و… در جامعه فعالیت می نمایند و منحصر دانستن آنها به منبر و روضه جفای بزرگی است.
وی اعلام داشت: آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در مقابل هم قرار ندارند. ممکن است ماموریتهای ما متفاوت باشد، اما همه ما در یک اردوگاه بزرگ به سوی یک هدف و تکلیف مشخص که پرورش و آموزش فرزندان انقلاب است، حرکت می نمائیم.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش و آموزش عالی دو سازمانی می باشند که از حیث تکلیفی به حوزه های علمیه نزدیک هستند؛ با توجه به این که معماری و مهندسی زیرساختهای تربیتی دانش آموزان در اختیار آموزش و پرورش می باشد، فرصت خوبی برای حوزه علمیه است که از طریق این سازمان، مفاهیم و آموزه های دینی را انتقال نماید.
حجت الاسلام غفاری خاطر نشان کرد: حوزه های علمیه دارای توانمندی و ظرفیتهای خوبی در زمینه فرهنگی و پژوهشی و… می باشند که باید در یک قالب تعریف شده در کنار هم قرار گرفته و از طریق کارشناسان حوزوی، نیازهای تربیتی، پرورشی و …، نیازهای آموزش و پرورش را تامین نمایند.
زمان چون كودكي در كوچه هاي خواب حيران بود
خدا در ازدحام ناخدايان جهالت گم
جهان در اضطراب و ترس در آغوش هذيان بود
صدا در كوچه هاي گيج مي پيچيد بي حاصل
سكوتي هرزه سرگردان صحرا و بيابان بود
نمي روييد در چشمي به جز ترديد و وهم و شك
يقين تنها سرابي در شكارستان شيطان بود
شبي رؤياي دور آسمان در هيأت مردي
به رغم فتنه هاي پيش رو در خاك مهمان بود
جهان با نامش از رنگ و صدا سيراب شد آخر
«محمد» واپسين پيغمبر خورشيد و باران بود
سيد ضياء الدين شفيعي
با سلام
میلاد نور مبارک