نشست علمی تحلیلی با موضوع بررسی شبهات مهدویت در مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری تنکابن برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین هدایتی کارشناس فرهنگی در این نشست اظهار کرد: شبهات زیادی در مورد امام زمان(عج الله تعالی فرجه) مطرح شده که یکی از شبهات این است که آیا عقیده به ظهور امام زمان فطری بوده و یا با گذر زمان این عقیده ایجاد شده است.
وی گفت: در کشور ما، در مورد امام زمان(عج الله تعالی فرجه) و اعتقاد به مهدویت، کتاب های بسیاری نوشته شده است که از چند زاویه می توان به این موضوع نگاه کرد
وی افزود: برخی شبهه کرده اند که این عقیده ساختگی است! چون در طول تاریخ همیشه ظلم و ستم وجود داشته و مسلمان ها برای نجات از ظلم، ذهنیت ساختگی ظهور مهدی موعود(عج الله تعالی فرجه) را پرورش داده اند، که در پاسخ به این تفکر باید گفت که اعتقاد به مهدویت، یک اعتقاد بین الملی است و ادیان مختلف، همه به آمدن منجی معتقد بوده و به آن تصریح کرده اند.
استاد دانشگاه اعلام کرد: در هر مسئله ای، اگر اصل وجود نداشته باشد، جعلی هم نمی تواند ایجاد شود؛ مثلا در مورد اسکناس پنجاه هزار تومانی می تواند جعلی صورت پذیرد، ولی در مورد اسکناس هفتاد هزار تومانی نمی تواند جعل انجام شود؛ زیرا هیچ توجیهی برای جعلش وجود ندارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: روایات متواتر زیادی وجود دارد که به ظهور حضرت، مهر تایید می زند که تعداد آن ها به بیش از 560 روایت می رسد؛ هم چنین 260 آیه از قرآن کریم وجود دارد که به ظهور مهدی موعود، تاویل شده که دسته ای از این آیات، اسلام را دین غالب معرفی و گروهی حق را غالب بر باطل بیان کرده و دسته سوم آیاتی هستند که مستضعفان را به عنوان حاکمان معرفی و آیات دیگر ویژگی های یاران حضرت مهدی موعود را ارائه می کند که این آیات از ناحیه پروردگار نازل و وعده آمدن منجی در آن بشارت داده شده است؛ همچنین در دیدگاه اهل سنت هم 50 کتاب در خصوص امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) نوشته شده که همه دال بر ظهور حضرت مهدی موعود است.