حجت الاسلام فاضل دبیر جشنواره علامه حلی مازندران در نشست پژوهشی در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری و مرکز تخصصی حوزوی خواهران زینب کبری(سلام الله علیها) تنکابن با اشاره به اهمیت کار پژوهش بیان داشتند: یک طلبه ی موفق در هر حیطه ای اعم از مدیریت، تبلیغ، تدریس نیاز به فراگیری مراحل پژوهش و انجام آن دارد.
وی افزود: اساس پژوهشگری تفکر است؛ بنابراین در بسیاری از کارهایی که نیاز به تمرکز ذهنی ندارند می توانید برای تفکر در مورد موضوع تحقیق خود استفاده کنید.
وی ادامه داد: پژوهش فرآیند سه مرحله ای دارد؛ ابتدا باید یک عنوان مناسب انتخاب کنید بعد از انتخاب موضوع مرحله اول طراحی تحقیق است که مانند مهندسی ساختمان است و درآن به بیان مسئله، ضرورت ، پیشینه ، اهداف ، سوالات اصلی و فرعی و… پرداخته می شود. مرحله بعد اجراست که شامل فیش نویسی و تهیه سیاهه نوشته است و مرحله سوم ارائه تحقیق به صورت شفاهی در غالب های( منبر ،همایش ها و کنفرانس ها ) ویا به صورت کتبی(مقاله، پایان نامه،کتاب) است.
این پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: با توجه به این که اکثر موضوعات قابلیت پژوهش ندارند چون کلی هستند؛لذا برای انتخاب موضوع مناسب، باید آن را جزیی نموده و موضوع را به حیطه های مختلف علل، مصادیق و آثار تقسیم بندی کنید.
حجت الاسلام فاضل در پایان خاطر نشان کرد: هنگامی که هدف از هر کاری از جمله تحقیق یاری دین خدا باشد، پروردگار متعال که همه چیز در ید قدرت بوده و توان تصرف در تمامی امور را دارد، موانع را از پیش روی شما برمی دارد؛ زیرا خداوند متعال خود قول روزی داده که یکی از آنها، رزق علمی و برکت در زمان است.
برگزاری نشست پژوهشی در مرکز تخصصی حوزوی زینب کبری تنکابن