پنجمین کارگروه تبلیغ استان مازندران در مدرسه فاطمه الزهرا(س) تنکابن با حضورحجت الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج و اعضای کارگروه برگزار گردید.
حجت الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج بیان داشت: حوزه علمیه استان مازندران دارای 800 مبلغ می باشد که اگر این مبلغین درست ساماندهی گردند تحول چشمگیری در استان رخ خواهد داد.
خانم هدایتی مدیر مدرسه فاطمه الزهرا(س) تنکابن گفت: تبلیغ از آن جهت که وسیله ای برای رساندن پیام خداوند متعال به بندگان می باشد؛ از اهمیت بالائی برخوردار است.
وی با اشاره به فعالیتهای تبلیغی این مدرسه اعلام داشت: مدرسه فاطمه الزهرا(س) تنکابن دارای 46 مبلغ در سطح شهرهای تنکابن، رامسر و علی آباد می باشد که این مبلغین با نهادهای کمیته امداد به عنوان مربی طرح فلاح، بسیج خواهران به عنوان همکار فرهنگی و اعضای شورای بسیج مساجد و محلات، سازمان تبلیغات به عنوان مربی قرآن و تفسیر، کمیسیون بانوان به عنوان مربی طرح رحمت، سپاه پاسداران به عنوان روحانی کاروان، آموزش و پرورش به عنوان ائمه جماعات، دانشگاهها در مناسبتها به عنوان سخنران و مداح و … همکاری می نمایند.
خانم قصاب ساروی معاون فرهنگی منطقه پنج ضمن گزارشی از مصوبات جلسات گذشه کارگروه بیان داشت: در جلسات قبل، 6 رکن تبلیغ با 6 سوال( کی، چی، با چی، چگونه، کجا، چرا) مورد تصویب قرار گرفت، همچنین مبلغ به عنوان اولین رکن تبلیغ، به دو گروه رسمی و غیر رسمی تقسیم گردید.
وی خاطر نشان کرد: در این کارگروه تصویب گردید مبلغ باید حتماً تحصیلات حوزوی داشته باشند به این دلیل که طلاب مسائل دینی را نظامند فرا می گیرند. مبلغ رسمی باید حداقل سطح 2 را به اتمام رسانده باشد، تا اولیات مسائل اعتقادی، قرآن، احکام و … را دانسته و بتواند به خوبی دفاع نماید. همچنین مبلغ باید دارای توان دانشی، توان مهارتی، تمایل و صلاحیت اخلاقی، سیاسی و رفتاری باشد.
برگزاری پنجمین کارگروه تبلیغ استان مازندران