دومین نشست مهدویت با موضوع بررسی جایگاه آیات و روایات در فهم معارف مهدویت در مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری (ره) تنکابن برگزار شد.
حجت الاسلام بالادستیان کارشناس مهدویت در نشستی با طلاب مدرسه علمیه خواهران شهید مطهری(ره) به تبیین جایگاه قرآن و روایت در فهم معارف مهدویت پرداخت و بیان کرد: مطالب ما باید ریشه قرآنی، حدیثی یا عقلی داشته باشد، چون قرآن و روایات جایگاه ویژه ای برای شناخت دین دارند و باید راهی را برگزید که خود دین نشان داده است.
وی تاکید کرد: عقل کلیات را بیان کرده و جزئیات را مطرح نمی کند و قرآن نیز مانند قانون اساسی امور کلی را اعلام نموده و جزئیات را توضیح نداده است؛ اما این روایات هستند که عمده مطالب را برای ما بازگو کرده و می توانیم از آن ها بهترین بهره را در تبیین کلیات داشته باشیم.
این کارشناس با اشاره به احادبث مرتبط با مهدویت اعلام کرد: روایات مربوط به مهدویت را به 7 دسته تقسیم نمودند که شامل روایات مربوط به ضرورت وجود امام ، ولادت امام مهدی(عج) ، غیبت و مباحث پیرامون آن، احادیث مربوط به انتظار، ظهور حضرت ، احادیثی مربوط به حکومت جهانی و… می باشد.
بالادستیان در پایان خاطر نشان کرد: شیعه و اهل سنت امام مهدی(عج) را قبول دارند، و در برخی از عرصه ها اختلافی وجود دارد، باید با دقت بیشتر آن را به عرصه مشترک تبدیل کرد و با معرفی منابع شیعه و سنی در حوزه مهدویت و مقایسه این دو دیدگاه با یکدیگر ، دیدگاه مشترک و مخالف را در این زمینه بررسی نمود.