مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو اعتماد به ظرفیت هاي داخلي كشور و همت بلند ملت ایران است
حجت الاسلام والمسلمین علی غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در نشست با کارکنان این مدیریت به مناسبت آغاز سال جدید بیان کرد: نووز از اعیاد باستانی ایرانیان می باشد که پیش از اسلام بوده و دارای آداب و رسومی است که برخی مانند صله رحم نه تنها مغایر با فرهنگ دین مبین اسلام نبوده، بلکه علاوه بر تائید، نسبت به انجام آنها تاکید هم شده است؛ البته بعضی از این آداب و رسوم مغایر با ارزشهای دینی ما بوده که اسلام آن را تعدیل و اصلاح نموده است.
وی افزود: پیام نوروزی مقام معظم رهبری در آغاز هرسال، نقشه راهی است برای دولت و ملت تا در مسیر اصول و ارزشهای انقلابی و اسلامی گام بردارند. متاسفانه شاهد آن هستیم که مسئولین آن طور که شایسته و در شان نظام اسلامی است نتوانسته اند فرمایشات و شعار آغازین هر سال رهبر انقلاب را به درستی اجرا نموده و به آن جامعه عمل بپوشانند؛ و این امر باعث بروز مشکلات و معضلاتی در کشور گردیده که ضرر آن را ملت و نظام متحمل می شوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران اعلام کرد: مقام معظم رهبری با شعار هر سال وظیفه مسئولین را ابلاغ می نمایند و امسال ایشان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را بیان کرده تا مسئولان در تحقق این امر، گامهای اساسی و موثرتری برداشته و اقتصاد را از دورن مقاوم نمایند.
وی در ادامه گفت: برای تحقق شعار امسال رهبری، باید نگاه مسئولین ما به سرمایه و همت بلند ملت ایران بوده و با اعتماد به ظرفیتهای داخلی و توان مردمی به خصوص جوانهای برومند و نخبه کشور در زمینه های مختلف تولید اعم از اندیشه، علم، صنعت و…، در جهت شکوفایی اقتصاد کشور برنامه ریزی نمایند.
حجت الاسلام غفاری اظهار کرد: متاسفانه نگاه برخی مسئولین به خارج از کشور بوده و معتقدند با برداشتن تحریمها مشکل اقتصادی ما برطرف خواهد شد؛ درصورتی که مقام معظم رهبری بارها در فرمایشات خود تاکید نموده اند که مشکلات اقتصادی جامعه، تنها با تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از سرمایه گذاران بومی، اعتماد به تولیدات داخلی و توسعه آن برطرف خواهد شد.
وی تاکید کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال باید دولت زمینه اعتماد و جذب سرمایه گذاران داخلی را با اصلاح برخی قوانین بانکی و تسهیلاتی در این خصوص فراهم نماید تا آنها با خیال راحت در این عرصه وارد شده و بازار رقابتی ایجاد گردد که در این صورت، همه سعی می نمایند با ارائه کیفیت بهتر، مشتری بیشتری جذب نمایند و این امر هم تولیدات داخلی را تقویت نموده و هم باعث اشتعال افزائی در کشور می گردد.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد:. تولید و اشتغال لازم و ملزوم همدیگر هستند؛ لذا اگر تولید داخلی را تقویت کرده و زمنیه و بستر آن را فراهم نمائیم، قطعا اشتغال ما نیز توسعه پیدا کرده و اقتصاد ما قوی می شود، در نتیجه نقشه دشمنان برای ایجاد فشار جهت تسلیم شدن ایران در برابر اعمال تحریمها خنثی خواهد شد.
حجت الاسلام غفاری در پایان با اشاره به انتخابات امسال و اهمیت حضور مردم خاطر نشان کرد: ملت همیشه در صحنه ایران باید در این خصوص هوشیار بوده و بدانند باید به کسانی رای دهند که نگاه به ظرفیت و توان داخلی داشته و گره از مشکلات کشور باز می کنند؛ نه کسانی که پیشرفت کشور را در گرو توجه به بیرون و… می دانند.