یکی از رسالت های حوزه های علمیه اجرای احکام الهی و توسعه و ترویج فرهنگ و ارزش های دینی است، لذا باید در جهت ترویج فرهنگ ازدواج آسان و همچنین تحکیم بنیان خانواده گام های اساسی برداشته شود.
خانم پرنیان، استاد حوزه خواهران مازندران، در نشست «جایگاه خانواده در اسلام و نقش حوزههای علمیه در امر تحکیم خانواده»، در مدرسه علمیه فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) قائمشهر بیان کرد: خداوند نعمات بیکران الهی را به ما عطا نموده که هر کدام دارای حکمتی است؛ از جمله این نعمت ها تشکیل خانواده و ازدواج می باشد که در اسلام بنیادی نهاده نشده که در نزد خدا از ازدواج محبوبتر باشد.
وی افزود: حکمت نعمت خانواده دارای چهار اصل اساسی است که شامل آرامش روانی، الفت دل ها، جلوگیری از فساد اخلاقی، اجتماعی و انتشار آرمان توحید می باشد.
استاد حوزه خواهران مازندران تصریح کرد: خانواده یک نهاد مقدس است که پایه های آن، ازدواج زن و مرد بوده و با تولد فرزند توسعه می یابد. همچنین شخصیت هر انسانی در این نهاد ساخته و پرداخته شده و جامعه بشری تکامل پیدا می کند.
وی خاطر نشان کرد: اسلام به عنوان کامل ترین ادیان الهی برنامه ویژه ای را جهت تاسیس خانواده و تحکیم این نهاد و پیشگیری از فروپاشی آن ارائه کرده که ریشه در وحی الهی داشته و با فطرت انسانی انطباق ویژه و خاصی داشته و با سایر مکاتب تفاوتهایی ویژه دارد.
پرنيان اظهار كرد: با توجه به این که یکی از رسالت های حوزه های علمیه اجرای احکام الهی و توسعه و ترویج فرهنگ و ارزش های دینی است، لذا باید در جهت ترویج فرهنگ ازدواج آسان و همچنین تحکیم بنیان خانواده گام های اساسی برداشته و در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تلاش نمایند.
با سلام و احترام
ضمن تشکر مطلب شما در منتخب ها درج گردید
موفق باشید
———
مقام معظم رهبری: 3 خرداد 1375
«… ارتش جمهورى اسلامى و همه نيروهاى مسلّح در اين نظام مقدّس، وقف دفاع از ارزشها هستند؛ وقف دفاع از تماميت ارضى و استقلال كشور، وقف دفاع از اين ملت بزرگ، وقف دفاع و حراست و حفاظت از كارهاى بزرگى كه در اين كشور انجام گرفته است، سازندگيهاى با ارزشى كه شده است و مى شود و در آينده هم - به فضل پروردگار - خواهد شد. ارتش جمهورى اسلامى ايران - همان گونه كه امام بزرگوار مى خواستند و آرزو مى كردند و بارها بر زبان آورده بودند - يك ارتش مردمى و خدايى است. »…