آقای عبداللهي معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، در همايش ائمه جمعه شيعه و سني و اعضاي ستادهاي نماز جمعه شهرستان هاي استان گلستان که با حضور حجه الاسلام تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، آقای رحمان فضلی وزیر کشور، حجه الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج، آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در مينودشت برگزار گردید بیان داشت: حوزه علمیه خواهران یک قدمت 16 ساله دارد که یکی از رویکردهای آن در سطح کشور با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تربیت خواهران طلبه در عرصه تبلیغ، آموزش علوم اسلامی و انسانی می باشد.
وی افزود: در حال حاضر حوزه خواهران دارای 60 هزار طلبه در حال تحصیل و 70 هزار طلبه فارغ التحصیل می باشد. همچنین 394 حوزه علمیه خواهران در سراسر حتی در محرومترین مناطق از لحاط تبلیغی، فعال می باشند.
وی تصریح کرد: بر اساس تدبیر مقام رهبری در خصوص تحصیلات تکمیلی و سطوح عالی حوزه های علمیه، در حال حاضر دارای 60 حوزه علمیه خواهران در سطح 3 می باشیم؛ همچنین در سال جاری سطح 4 و سطوح عالیه در حوزه خواهران شکل خواهد گرفت.
معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از آموزش قران به ۵۰۰ هزار كودك ۴تا ۶سال در حوزه هاي علميه خواهران خبر داد و افزود: بيش از ۴هزار نيرو در اجراي طرح رحمت ، در اختيار وزارت كشور براي فعاليت در حوزه اسيب شناسي زنان قرار گرفته اند. همچنين 29 هزار و 500 مدرسه آموزش و پرورش تحت مشاوره، احکام، نماز و … دانش آموختگان ما قرار داشته و ۱۰ هزار طلبه خواهر در بخش مديريت و معلم پرورشی مدارس آموزش و پرورش فعالیت دارند.
وی گفت: تا کنون 4 هزار تالیف و پژوهش توسط خواهران طلبه ما صورت گرفته است؛ همچنین در جشنواره های علمی و پژوهشی همواره خواهران ما رتبه های برتر را نسبت به برادران طلبه کسب نموده اند و در جشنواره علامه حلی خواهران طلبه 3 برابر برادران رتبه آوردند که این نشان دهنده استعداد بالای خواهران ما می باشد.
وی اعلام داشت: مفهوم حوزه علمیه خواهران باید مانند مفهوم و تفکر بسیج، یکی از دغدغه های نظام گردد و تقویت حوزه های علمیه باید جزء استراتژیکهای جمهوری اسلامی شود.
عبداللهی نقش زنان را تحول آفرين خواند و افزود: زنان در عرصه هاي سياسي و فرهنگي واقتصادي(سبک زندگی ، الگوی مصرف و…) نقش اساسي دارند و در طول تارخ همیشه در کنار مردان بزرگ، زنان بزرگ قرار داشته اند و در حال حاضر دنیا نیز با آگاهی به نقش استراتژیکی زنان، با ابزار زن استعمار می کند.
وی حوزه هاي علميه خواهران را در تقويت جبهه فرهنگي نظام موثر خواند و گفت: با برخوردهاي سلبي، نظامی و پليسي نمی توان جبهه فرهنگ را هدایت نمود.
وي از وضعيت فرهنگي جامعه ابراز ناخرسندي كرد و تصریح کرد: كاهش رشد جمعيت، وجود پرونده هاي فراوان در دادگاه ها و مناقشات قضايي از نتايج شبيخون فرهنگي است.
معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزه علیمه خواهران گفت: جنگ فرهنگي كيان خانواده ها را نشانه گرفته است و اگر اين نهاد تقويت نشود عمق فاجعه بيشتر خواهد شد. و قطعا زن به عنوان کانون مهر و محبت بیشتریت نقش را در استحکام بنیان خانواده دارا می باشد.
وی خاطر نشان کرد: حوزه علمیه مادر نظام و سنگ بنا و تحکم کشور است و اگر می خواهیم نظام تقویت شود باید ساختارهایش را تقویت نمائیم که حوزه های علمیه یکی از ساختارهای نظام می باشند.
تقویت حوزه های علمیه باید جزء استراتژیکهای نظام جمهوری اسلامی گردد