مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران:تکلیف ذاتی حوزه های علمیه هم افزائی با تمام نهادهای فرهنگی در جهت انجام رسالت های حوزوی است
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: تکلیف ذاتی حوزه علمیه اقتضا می کند که با تمام نهادهای فرهنگی به خصوص اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری و هم افزائی در جهت انجام رسالت های خود داشته باشد.
حجت السلام والمسلمین علی غفاری در نشست مدیر، همکاران حوزه علمیه خواهران و مدیران حوزوی مازندران با مدیر کل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ضمن تبریک مسئولیت جدید به ایشان بیان کرد: انتصاب فرد انقلابی، ولایی و دغدغه مند نسبت به فرهنگ دینی و بومی به مدیر کلی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران باعث خرسندی است و حوزه علمیه خواهران و برادران مازندران آماده هر نوع همکاری در جهت اعتلای فرهنگ و ارزشهای دینی و بومی با این اداره کل است.
وی افزود: مدیریت حوزه علمیه خواهران مازندران در سال 86 تاسیس شد و در حال حاضر 22 مدرسه علمیه با بیش از 5 هزار طلبه خواهر در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در استان فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: اگر چه تعداد طلاب ما در مازندران زیاد است، ولی این تعداد پاسخگوی نیاز استان هم نیست؛ چرا که بیش از نیمی از 4 هزار مسجد مازندران و همچنین سه چهارم مدارس آموزش و پرورش استان فاقد امام جماعت و طلبه است تا پاسخگوی سوالات اعتقادی و شرعی مراجعین و دانش آموزان باشند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: در حال حاضر که از طریق شبکه های مجازی و ماهواره ای می توان به راحتی با کل جهان ارتباط برقرار کرد، باید چشم انداز و افق دیدمان را بالا برده و جهانی بیندیشیم تا پاسخگوی نیاز جامعه داخلی و بین الملل باشیم.
وی تاکید کرد: فردی مانند شیخ زکزاکی ایران آمده و تربیت می شود و 20 میلیون نفر را در آفریقا شیعه می کند؛ این نشانگر تشنگی جامعه جهانی و ظرفیتی است که در حوزه های علمیه وجود دارد.
وی در ادامه اعلام کرد: مازندران دارای ویژگی خاصی است، مردم این دیار از سده اول قمری که به شیعه لبیک گفتند تا کنون بیرق پر برکت علوی را با عظمت و احترام در اهتزار نگه داشته اند؛ همچنین در حال حاضر نیز علامه حسن زاده و علامه جوادی آملی دو عالم برجسته حوزه های علمیه جهان تشیع از مازندران هستند که این نشان از ظرفیت بالای این استان دارد.
غفاری اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی ما در حوزه فرهنگ که متولیان زیادی نیز دارد، جزیره ای فکر کردن است که هر کدام از نهادهای فرهنگی برای خودش فکر و عمل می کند؛ معضل دیگر این است که برنامه های ما در زمینه فرهنگ، رویکرد هم افزائی ندارد؛ لذا هر چه قدر هم سرمایه و بودجه داشته باشیم. باز هم به سمت قله یعنی توسعه و ترویج فرهنگ دینی و بومی حرکت نکرده و سرمایه ها را هدر می دهیم.
وی اضافه کرد: با وجود این که متولیان فرهنگی در جامعه ماموریتهای متفاوتی دارند؛ ولی هدف همه ما یکی است که همان اعتلای کلمه الله و گسترش فرهنگ و ارزشهای دینی است.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران بیان کرد: تکلیف ذاتی و سازمانی حوزه علمیه اقتضا می کند که با تمام نهادهای فرهنگی به خصوص اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری و هم افزائی در جهت انجام رسالت های خود است.
وی گفت: امروز که پرچم مسئولیت دو نهاد فرهنگی حوزه های علمیه و فرهنگ و ارشاد اسلامی به دست ما قرار داده شده، باید قدر این موقعیت را دانسته و رسالتمان را نسبت به آن انجام دهیم و قطعا بازخواست سختی از ما درباره این مسئولیت خطیر خواهد شد.
وی تصریح کرد: باید نشست های تخصصی و در سطح کارشناسی بین معاونین این دو نهاد برگزار و نتایج آن در سطح بالاتر جهت تصمیم سازی ارائه شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در پایان خاطر نشان کرد: پیشنهاد می گردد اتاق فکری با حضور معاونین فرهنگی تمام سازمانهای فرهنگی مازندران با مدیریت اداره کل ارشاد اسلامی استان به صورت ماهانه تشکیل شود تا با توجه به مدیریت اقتضائی مازندران و همچنین با استفاده از ظرفیتهای استان بتوانیم گام های موثرتری در جهت خدمت به فرهنگ دینی و بومی برداریم.