گاهي اوقات ممكن است دهان بوي بد بگيرد كه هم براي خود و هم براي ديگران آزار دهنده است و چه بسا كه حتي ما را از ارتباط گرفتن با ديگران گريزان مي كند.
گاهي خوردن پياز و سير در آخرين وعده غذايي هم موجب بوي نامطبوع دهان مي شود.
سه روش به پاكسازي فضاي دهان كمك مي كند و ميزان مواد سمي را در آن به حداقل مي رساند اين سه راهكار عبارتند از:
1- جويدن مقداري سبزي جعفري بعد از غذا كه به تازه شدن بازدم كمك مي كند. جعفري منبع غني از كلروفيل است كه به عنوان يك خوشبو كننده طبيعي دهان عمل مي كند. اين سبزي همچنين مثل يك خنك كننده طبيعي در دهان احساس تازگي و تميزي ايجاد مي كند.
2- مسواك زدن با جوش شيرين نيز در رفع بوي نا مطبوع دهان بسيار موثر است. چون مولكول هاي بو را به خود جذب مي كند و خواص باكتريايي دارد.
3- استفاده از چاشني هاي معطر مثل ميخك، دانه هاي هل و رازيانه نيز پس از هر وعده غذايي در رفع بوي دهان بسيار موثر است. اين چاشني هاي گياهي خواص خواص ضد ميكروبي دارند و بهداشت دهان و دندانهارا بهبود مي بخشند.
منبه: روزنامه كيهان شماره 20176
جعفري خوشبو كننده دهان