وی افزود: با توجه به این که حوزه های علمیه بخشی از وظایف تکلیفی دولت را بر عهده دارد؛ لازم است حمایت دولت از این نهاد مقدس و تاثیرگذار پررنگ تر و مساعدت مسئولین از حوزه جدی تر گردد. قطعا این انتظارات شایسته شان نظام اسلامی می باشد.
وی خاطر نشان کرد: انتظار می رود با عزم جدی مسئولین استانی در حمایت از علمداران علوم و معارف دینی و اسلامی یعنی حوزه های علمیه؛ تقابل با جنگ نرم و ناتوی فرهنگی دشمن، آهنگ مناسبتری پیدا نماید.
آقای نیاز آذری نماینده مردم بابل در مجلس در این نشست بیان داشت: حوزه علمیه یک نهاد فرهنگی است که ادامه دهنده راه امام(ره) و منویات مقام معظم رهبری و منشا و مبدا تحول و همچنین پاسخگوی نیازهای معنوی جامعه در زمینه های مختلف می باشد.
وی افزود: فرهنگ پایه و اساس حرکتها و تحولات جامعه است و قطعاً اگر به بحث فرهنگ سازی توجه نگردد، جامعه دچار جالش می گردد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به جنگ نرم دشمن و ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی در کشور، قطعاً هر چه فعالیت حوزه های علمیه گسترده تر شود، پیروزی در میدان از آن ما خواهد گردید.
عضو شورای برنامه ریزی و توسعه مازندران با اشاره به این که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل میدهند، خاطر نشان کرد: تاسیس حوزه علمیه خواهران کار بسیار ارزشمند و ارزنده ای است؛ با توجه به این که زنان سکاندار تربیت جامعه هستند؛ قطعاً خواهرانی که به تحصیل علوم دینی می پردازند در تربیت دینی جامعه و خانواده و در نتیجه در خنثی نمودن تبلیغات و هجمه های فرهنگی دشمنان مؤثرتر خواهند بود.
“font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">