مراسم تغییرات جمعیتی بر اساس منویات مقام معظم رهبری در مدرسه ی علمیه قدسیه شهرستان بهشهر در جمع طلاب بر گزار شد.
خانم دکتر صادقی بیان داشت: بچه دار شدن ملاک نیست بلکه استفاده از فرصت ها ملاک برتری است. خانواده های پرجمعیت انرژی و نشاط بیشتری دارند. بدون فرزند امید و انگیزه ای برای زندگی وجود ندارد. از جمله دلایل به تعویق انداختن بارداری بهبود وضعیت اقتصادی،ادامه تحصیل، رسیدن به جایگاه اجتماعی و وضعیت شغلی بهتر می باشد.
وی افزود: مهم ترین علل نازایی در زنان دیر بچه دار شدن(تاخیر در باداری) و ازدواج دیر هنگام می باشد.همچنین بیماری های عفونی رحمی و لگنی (بالای 25 سال) موجب نازایی می شود.
وی تصریح کرد: خطراتی که زنان نازا و زنانی که زایمانی نداشتند را تهدید می کند این است که 30 تا 70 درصد سرطان سینه در این زنان و 30 تا 60 درصد سرطان تخمدان در آن ها بیشتر است.
همان طور که زن و شوهر نسبت به تولد فرزند اول مشتاق هستند باید نسبت فرزندان بعدی هم ذوق و شوق داشته باشند، با همان انرژی و هدفمند باشند، هر دو تمایل به این باروری داشته باشند. اگر این گونه باشد تاثیر بسزایی در تولد و تربیت فرزند دارد.
خانم صادقی اعلام داشت: طبق سخنان مقام معظم رهبری مساله ی جمعیت که بجد هم مورد بحث و اختلاف نظر در جامعه است، مساله ی بسیار مهمی است. بلاشک از نظر سیاست کلی ، کشور باید به سمت افزایش جمعیت به نحو معقول و معتدل برود؛ این که باروری باید آگاهانه، آزادانه و مسئولانه باشد، باید جمعیت جوان را زیاد کنیم.
وی گفت: یکی از عواملی که موجب تک فرزندی گردید، مشکلات اقتصادی می باشد. شرایط باید از همه لحاظ آماده باشد، کمی خواسته هایمان را کاهش دهیم و بعد بچه دار شویم.
وی با اشاره به معایب تک فرزندی خاطر نشان کرد: فرزندان در کنار خواهران و برادران حس دوستی و کنترل خشم و رفاقت را می آموزند که تک فرزندان نمی توانند این مهارت ها را کسب نمایند و نمی توانند مشکلاتشان را خودشان حل کنند و متکی به والدین خود هستند. توقع بالایی دارند، دوست ندارند از دیگران جواب منفی بشنوند، به بلوغ زود رس می رسند چون بیشترین برخوردشان با بزرگترهاست، مغرور شده و گوشه گیر می شوند.
خانواده های پرجمعیت انرژی و نشاط بیشتری دارند
سلام دوست عزیز
مطلب خوبی بود
ممنون که به وب من سرزدید من یزدی هستم
التماس دعا