نشست بصیرتی با موضوع نقش حوزه های علمیه در بصیرت افزایی سیاسی آحاد مردم، در مرکز تخصصی حوزوی نورالزهرا(سلام الله علیها) ساری برگزار شد.
خانم خاتمی مدیر مرکز تخصصی حوزوی نورالزهرا(سلام الله علیها) ساری در نشست سیاسی در جمع طلاب این مرکز تخصصی بیان کرد: راهپیمایی ۹ دی در واکنش به تظاهرات هواداران جنبش سبز در پی شایعه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال88، امتحان بصیرت شناسی برای اقشار مختلف مردم بود که برخی سربلند و برخی مانند بعضی از خواص در این آزمایش شکست خوردند.
وی گفت: با توجه به این که حوزه های علمیه به دلیل این که قشر خاصی از جامعه را تشکیل می دهند و نقش مهمی در بصیرت افزایی مردم در چنین جریاناتی دارند؛ لذا این امر با آگاهی خود حوزه های علمیه از معنای بصیرت و ابعاد مختلف آن تحقق می یابد.
خاتمی بصیرت را آگاهی علمی و عملی، همراه با نکته سنجی، درایت و فهم دانست و تصریح کرد: پایه اساسی بصیرت و معرفت، با نگاه توحیدی به جهان طبیعت بدست می آید.
وی عقب نگه داشتن کشور از لحاظ اقتصادی، علمی و برهم زدن اتحاد و انسجام ملی را سه حربه اصلی دشمن دانست و افزود: با نگاه به حوادث و مسایل جهانی به روشنی درمی یابیم که دشمنان ملت ایران در صددند که دشمنی خود را با ایجاد تفرقه در میان صفوف ملت و از بین بردن یک پارچگی ملت ایران تحقق بخشند.
وی اعلام کرد: اگر به وحدت و انسجام ملی نگاه کنیم،در فرایند آن یک نعمت الهی در جامعه اسلامی نمودار می شود و آن امنیت اجتماعی است و در راستای آن هم دولت می تواند بهتر و بیشتر و با هزینه کمتر به وظایف خود و برنامه های سازنده خود بپردازد.
مدیر مرکز تخصصی نورالزهرا(سلام الله علیها) ساری در پایان خاطر نشان کرد: کسانی که مسئول یا دارای چهره موجه سیاسی هستند نباید در اظهارات خودشان کاری کنند که عقیده و اعتقاد یک گروه و جناح از مردم، نسبت به دیگران بد شود چرا که این بد بینی نوعی فتنه است و ملت را نسبت به آینده ناامید می کند.
در مرکز تخصصی نور الزهرا ساری؛نقش حوزه های علمیه در بصیرت افزایی سیاسی آحاد مردم بر رسی شد.