خانم فریبا علاسوند عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران کشور ، در دومین همایش طلیعه حضور ویژه طلاب جدیدالورود سال تحصیلی 94- 93 و 95- 94 حوزه علمیه خواهران مازندران ، اظهارداشت: طلاب جدیدالورود باید در مطالعات خود، به منابع معتبر مانند تفاسیر قرآن، شرح نهج البلاغه و اصول کافی مراجعه نموده و معلومات خود را تقویت نمایند.
وی افزود: طلاب باید به دنبال دین پژوهش و دین شناسی در حوزه ها بوده و در این مسیر مستدل به ادله اصلی و منابع معتبر باشند
وی تصریح کرد: طلاب باید در کنار علم آموزی، به دنبال عمل به دین به صورت جامع باشند چرا که اگر این امر به درستی محقق می شد دیگر نیاز به تبلیغ به این گستردگی در جامعه نبود؛ چرا که یک طلبه عامل به دین، الگوی عملی برای دیگران است و می تواند یک جهان را به تعالی برساند و برعکس رفتار نادرست یک طلبه می تواند جهانی را تباه نماید.
عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران دین را دارای دو قسم ظاهری و باطنی دانست و بیان داشت: اگر کسی میخواهد به گوهر دین و به کمال مطلوب برسد، باید به امور ظاهری دین مانند نماز، روزه و … توجه کند.
وی گفت: اخلاص، یقین و دلدادگی به مقام الهی از اصول باطنی دین می باشد که باید به آن توجه ویزه ای نمود.
وی دروغ را پایه همه گناهان دانست و خاطر نشان کرد: دروغ پایه اصلی بهوجود آمدن مشکلات خانوادگی و انتقال به جامعه است و موجب فرو رفتن در گرداب گناه میشود.
خانم علاسوند با اشاره به اینکه مسلمان باید در عمل به دین دارای منطق باشد، تصریح کرد: طلاب حوزه های علمیه باید با پایبندی به الزامات اخلاقی، به تبلیغ دین بپردازند و رفاقت و وحدت بین مردم به وجود آورند.
وی خاطر نشان نمود: یکی از پایه های مهم اخلاق اسلامی که می تواند اخلاق نبوی و اهل بیت(علیهم السلام) را در جامعه جاری نماید، خیر خواهی و حسن مراوده است. لذا طلاب بایذ در رفتار و تبلیغ خود به این امر مهم توجه ویژه نمایند