مدیر حوزههای علمیه خواهران مازندران گفت: تحقق و عملیاتی شدن سند تحول آموزشوپرورش امری ضروری و نیازمند حمایتهای مادی و معنوی همه متولیان مرتبط با این مسئله است.
حجتالاسلاموالمسلمین علی غفاری در نشست همکاریهای حوزههای علمیه با آموزشوپرورش در دفتر نماینده ولیفقیه در مازندران عدم وجود مدیریت واحد در حوزه تعلیم و تربیت را معضل دانست و اظهار کرد: سند تحول آموزشوپرورش بسیار جامع و با رویکرد اسلامی سازی جمعیت تدوینشده است؛ اما تا زمانی که در لابهلای کاغذ و بهصورت نوشته باشد، مشکلی از جامعه مرتفع نمیکند.
وی با تأکید بر اینکه تربیت فرزندان ما باید اسلامی باشد، گفت: باوجود سند تحول هنوز سازوکارهای درست و اجرایی در حوزه تربیت دینی وجود ندارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره بهضرورت آغاز تربیت دینی از مهدکودکها، تصریح کرد: نونهالی اصل سن بذرپاشی برای تربیت دینی است که متأسفانه در طول سالیان متمادی مغفول مانده است.
وی تعدد مراکز آموزش عمومی را یک آسیب جدی در امر تعلیم دانست و گفت: متأسفانه سازمانهای مختلف مجوز ایجاد مهدهای کودک را به نامهای مختلف صادر کرده و نظارتی بر تربیت فرزندان مردم در این مهدها ندارند؛ لذا دانشآموز زمانی که به مدرسه میرود، تازه معلم باید تربیت این قشر را درست کند.
حجتالاسلاموالمسلمین غفاری با اشاره به تعطیلی مدارس و حوزهها در پی شیوع کرونا خاطرنشان کرد: فضای آموزشی را در این دوران از دست دادیم و آموزش در محیط دیگری انجام شد که باید برای جبران دوری دانشآموز و طلاب از فضای آموزشی چارهاندیشی کرد.