حجت الاسلام فلاح مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه مازندران در نشست با مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران بیان کرد: با توجه به این که فلسفه بعثت انبیاء الهی اعتلای کلمه الله است؛ لذا رسالت حوزه های علمیه که وارثان و ادامه دهندگان راه ائمه اطهار علیهم السلام می باشند نیز اعتلای کلمه الله است.
وی افزود: یکی از دلایل ظهور امام زمان(عج) این است که جهان را به درجه عقلانیت برساند، و تحقق این امر نیاز به جامعه توحیدی می باشد؛ لذا یکی از رسالتهای حوزه های علمیه به عنوان مبلغین دین، تلاش در جهت ایجاد جامعه توحیدی است.
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه مازندران گفت: حوزه های علمیه در حال حاضر که اسلام و شیعه در جهان رو به گسترش و فراگیری است به گو نه ای که تنها در چین قریب به یک میلیون شیعه داریم؛ باید نگاه فرا استانی و فرا کشوری نسبت به وظایفه خود داشته باشند.
وی با اشاره به برگزاری نشست ماهانه مسئولین حوزوی مازندران گفت: هدف این جلسات استفاده از تجربیات، ایده ها و برنامه های مسئولین حوزوی استان، جهت خدمتگذاری بهتر به کسانی است که در راه دین و اعتلای اسلام ناب محمدی(ص) گام بر می دارند.
حجت الاسلام فلاح ادامه داد: با توجه به این که حوزه علمیه برادران و خواهران دو بال جمهوری اسلامی برای رسیدن به اهداف عالی نظام می باشند؛ لذا مراکز حوزوی استان با برگزاری نشستهای هم اندیشی، باید کل جامعه را تحت پوشش خود قرار دهند.
مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه مازندران تاکید کرد: رسالت تبلیغ دین بعد از انبیا، و اولیای الهی بر دوش علمای ربانی بوده است؛ اما در هیچ منبع دینی نیامده که این امر بر عهده مردان می باشد؛ و همواره زنان عالمه در طول تاریخ همدوش مردان در هدایت جامعه نقش بسزایی ایفا کرده اند؛ هر چند که همیشه در کنار هر عالم موفقی یک زن موفق بوده است و علمایی چون علامه طباطبایی، شهید مطهری، علامه حسن زاده آملی و… بارها اذعان به این مطلب داشته اند.
وی با اشاره به ضرورت وجود حوزه های علمیه خواهران اظهار کرد: با توجه به این که نیمی از جمعیت جامعه را بانوان تشکیل می دهند، قطعا خواهران طلبه و عالمه بهتر می توانند سوالات شرعی، احکام دینی و… زنان را پاسخگو باشند.
وی افزود: در حال حاضر که بهترین راه دفاع از ارزشهای اسلامی و معارف الهی، تربیت نسل سالم توسط مادران است؛ قطعا خواهران طلبه به عنوان کارشناسان علوم دینی می توانند بهترین نقش را در آگاه نمودن بانوان جامعه نسبت به وظایف اصلی خود ایفاء کنند؛ به گو نه ای که مادران ما بتوانند علمایی چون بهجت، امام خمینی و… و همچنین شهدایی چون صیاد شیرازی، طوسی و…تربیت نمایند.
حجت الاسلام فلاح در پایان خاطر نشان کرد: برای فراگیری اخلاق فاطمی و علوی، باید مادران جامعه ما علوم دینی را فرا گرفته و فقیه در دین شوند؛ که این امر قطعا از طریق تحصیل در حوزه علمیه خواهران محقق خواهد شد.
سلام
موضوع نشستتون خوب بوده مدرسه ماهم نظیر چنین نشستهایی داره