مدیر مرکزتخصصی ریحانه الرسول(سلام الله علیها) جویبارگفت: روزه بستر مناسبی برای ایجاد تقوا و زمینه ای برای مبارزه باخواستههای درونی است.
خانم قاسمی در نشست گفتمان دینی با عنوان “روزه و آثارتربیتی آن دراسلام” در جمع دانش آموزان بازدید کننده از این مرکز تخصصی با اشاره به اهمیت بحث روزه وآداب وآثارآن بیان کرد: روزه یک حکم الهی است و مهمترین اثر آن، بعد تربیتی است که در واقع روح آدمی را لطیف و اراده انسان را قوی و غرائز او را تعدیل» میکند..
وی تصریح کرد: روزه بستر مناسبی را برای ایجاد تقوا فراهم کرده و زمینه ای برای مبارزه باخواستههای درونی است.
خانم فاتحی معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) جویبار نیز در این نشست با تاکید براین که اسلام، دین پویایی است که جوابگوی تمام اقتضائات زمانه است، تصریح کرد: شخص روزه دار، روحیه تقوا را در خود زنده میکند و این مراقبت ثمربخش، در ماه مبارک رمضان و در حال روزه، بسیار آسانتر است؛ چرا که گرسنگی و تشنگی و دیگر محدودیتهای روزه، برای فرد روزه دار، زمینه آمادگی برای تمرین تقوا و پرهیزگاری را فراهم میسازد.
وی افزود: با مراقبت و تمرین پیاپی در یک ماه، نیروی بازدارنده از گناه در فرد روزه دار به وجود میآید و خصلت خودداری در او ریشه گرفته و رشد میکند؛ به همین خاطر این فرد با گذراندن این برنامه یک ماهه، توفیق مییابد که پس از ماه رمضان نیز پرهیزگار باقی بماند..
وی در پایان با اشاره به این که روزه و دیگر واجبات الهی هیچ مانعی برای تحصیل دانش آموزان پیش نمی آورد خاطرنشان کرد: تحصیل علم در گرو سبک زندگی افراد است و پایبندی آنها بر اجرای تکالیف و احکام الهی در دوره تحصیلی مخصوصا امتحانات درسی، امداد غیبی الهی را در پی خواهد داشت.