حجت الاسلام اسکندری معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در اجلاسیه مدیران مدارس علمیه خواهران استانهای گلستان و مازندران که با حضور حجت الاسلام ابراهیمیان معاون ارتباطات و امور حوزه ها، آقای خالقی معاون آموزش، حجت الاسلام مولائی مدیر روابط عمومی و بین الملل مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران و معاونین مدیریتهای استانی گلستان و مازندران و مدیران مدارس علمیه این دو استان در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری برگزار گردید بیان داشت: مهمترین رسالت حوزه های علمیه، تربیت عالمان ربانی است؛ کسانی که دین را خوب شناخته و به دین خوب عمل کنند؛ و در مرحله بعدی دین را خوب تبلیغ نمایند تا جامعه را در مسیر سعادت هدایت کنند.
وی افزود: مهمترین شخصیتی که بر طلاب در مدارس تاثیر گذار می باشد مدیر مدررسه است؛ لذا باید مدیران در بعد معنوی و علمی رشد بیشتری نسبت به طلاب داشته باشند.
وی تصریح کرد: از ابتدای شکل گیری حوزه های علمیه خواهران، معاونت فرهنگی تربیتی شکل گرفت و برنامه های اخلاقی تربیتی برای طلاب تدوین و اجرا گردید که آثار و برکات خوبی را به دنبال داشت. در حال حاضر معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه خواهران در نظر دارد، خواهران فارغ التحصیل و در حال تحصیل را در عرصه های فرهنگی تبلیغی کشور ساماندهی نماید.
معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران با اشاره به این که یکی از ارکان این معاونت مباحث تربیتی با نگاه جامع در زمینه تهذیب، اخلاق و… می باشد؛ اظهار داشت: پایه تبلیغ ما مبتنی بر مباحث تربیتی است؛ لذا هر مقدار در بعد تربیتی رشد بیشتری داشته باشیم، در بعد فرهنگی تبلیغی آثار وجودی خواهران بیشتر خواهد شد.
وی اعلام داشت: در حال حاضر مهمترین کاری که دنبال می کنیم تدوین نظام تربیتی و همچنین نظام فرهنگی تبلیغی خواهران در بعدهای مختلف جهت رسیدن به چهار چوب در این خصوص است تا مبنا و سندی برای فعالیتهای این معاونت شود.
وی گفت: مبنای این معاونت، برنامه ریزی، سیاست گذاری و حمایت از فعالیتهای تربیتی و تبلیغی خواهران طلبه است ومدارس باید تلاش نمایند تا این برنامه ها را به نحو احسن اجراء نمایند.
حجت الاسلام اسکندری بیان داشت: اگر ظرفیت حوزه علمیه خواهران به درستی شناخته شود و جایگاه فرهنگی تبلیغی آنها ارتقاء یابد دیگر مشکلات مالی مانع انجام فعالیتها نخواهد گردید؛ به خصوص در استانهای مازندران و گلستان که در حمایت از برنامه های فرهنگ دینی در کشور سرآمد می باشند.
وی خاطر نشان کرد: در مسیر تبلیغ باید نگاه جامع استانی، کشوری و جهانی داشته باشیم تا مبلغین ما امروز دغدغه تبلیغ جهانی داشته باشند. و این لازمه اش این است که زبان دوم جزء فرهنگ آموزشی حوزه های علمیه قرار گیرد.
معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران: مبلغین حوزه های علمیه خواهران باید دغدغه تبلیغ جهانی داشته باشند