حجه الاسلام دکتر سید صادق پیشنمازی مؤسس مدرسه حضرت نرجس«سلام الله علیها» ساری در این نشست با توجه به قرار گرفتن در آستانه اعتکاف گفت: اسلام یک دین اجتماعی است، انزواپذیر نیست. اما از سوی دیگر به شدت سفارش به شناخت و معرفت «من» دارد. یعنی همان منِ وجودی و شخصیت هر فرد و نه فروعات آن . گاهی ما به متعلقات «من» یعنی پدر، مادر، کار، شغل، فرزند و … فکر می کنیم. اما از اینکه حقیقت وجود در کجا خرج می شود غافلیم. و اعتکاف فرصتی است برای پرداختن به «من»، و از این جهت اسلام اعتکاف را تأیید میکند تا در احرام آن همه تعلقات را رها کرده و به تفکر بپردازد. فرصت اعتکاف نگاه انسان را متفاوت می کند و وقتی نگاه متفاوت شد، انسان رشد می کند.
وی گفت: عنایت الهی مانند آفتاب بر ما می تابد اگر ما نور را نیافتیم این ضعف در پذیرش خودمان است که مانع در دریافت نور ایجاد می نماییم. باران رحمت الهی نیز همیشه می بارد مهم این است ظرف وجودی ما زیر باران به چه اندازه باشد .
وی همچنین گفت: باید در این فرصت باقیمانده خود را آماده کنیم، عزم و خیال خود را مدیریت کنیم، بفهمیم چه می خواهیم تا اعتکاف پربارتری داشته باشیم. اگر فهمیدیم چه می خواهیم انگیزه مان تقویت می شود و دیگر از هیاهوی دنیا نمی هراسیم . وقتی فکر انسان باز شد نسبت به آنچه خودش دارد لذت می برد و دربرابر تحقیر دیگران نمی لرزد بلکه برایشان دعا می کند.
نشستی با رویکرد عرفانِ اعتکاف در مدرسه حضرت نرجس(س) ساری