دکتر کریمان استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه طی نشستی با موضوع اهمیت تغذیه در ایام امتحانات خطاب به طلاب گفت: نظر به اینکه بیشتر خانم ها طبع سرد و بیشتر آقایان از طبع گرم برخوردارند برقراری اعتدال در تغذیه کمک شایانی به ایجاد حفظ سلامت جسم و روان افراد خانواده خواهد کرد؛ لذا لازم است افراد با طبایع و تأثیر آن در زندگی آگاه باشند تا به تناسب آن به درمان بیماری های جسمی و روحی و ایجاداعتدال در جهت آرامش هر یک از افراد خانواده قدم بردارند.
وی در اهمیت تغذیه و تأثیر آن در تصمیمات سیاسی و اجتماعی گفت: حتی بوعلی سینا به عنوان وزیر و صدراعظم وقت خود زمانی که دشمنان خویش را به مهمانی فرامی خواند برای مخمور کردن آنان از غذاها و نوشیدنی های با طبع سرد همچون: آب زرشک، آب پرتقال و … استفاده می نمود و حال آنکه خود از چای زنجبیل یا دارچین میل می کرد.
دکتر کریمان همچنین به خواهران طلبه توصیه نمود در ایام امتحانات از خوردن غذاها و نوشیدنی سرد همچون پنیر و سایر لبنیات (جز شیر و کره محلی)، میوه ها و غذاهای ترش بپرهیزند چرا که باعث کندی ذهن می گردد و در عوض از غذاهای گرم چون: عسل، نان سنگک، انواع مغزها، میوه¬های شیرین، شربت زنجبیل، چای دارچین و … استفاده نمایند تا فعالیت های مغزی شان افزایش یابد.
نقش غذای سالم در هوشیاری و ذکاوت قبل از امتحان