جهت بزرگداشت دهه مبارک فجر، نشستی برای دانش آموختگان و مبلغان مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) آمل برگزار شد.
خانم سکینه مولایی از كشور هندوستان كه در مقطع دکترای علوم اسلامی در قم در حال تحصیل هستند؛ دراين مراسم اظهار داشت: هندوستان مذاهب گوناگونی داد، اما دراین میان شیعیان زیادی هم در آن زندگی می کنند. تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حوزه علمیه خواهران در هندوستان نبود،اما یکی از برکات این انقلاب تشکیل حوزه های علمیه خواهران در این کشور بود که مشتاقان تحصیل در علوم دینی به قم می آیند و بعد از تحصیل به هندوستان بر می گردند و به تبلیغ و تدریس علوم دینی و حوزوی می پردازند؛ مخصوصاً در ماههای محرم و صفر که مراسمات زیادی در هندوستان برگزار می شود در هر روز 5 تا 6 بار سخنرانی می کنیم زیرا اگر ما برای شیعه تبلیغ نکنیم، جوانان ما بیشتر به خاطر فیلم ها و برنامه هایی که در رسانه ها پخش می شود، به طرف کفار می روند، چون آنها می خواهند که شیعه به اوج نرسد.
وي خاطر نشان كرد: ما از اینکه رئیس جمهور ما با آمریکا رابطه دارد خیلی ناراحتیم اما نمی توانیم کاری کنیم؛ زیرا بیشتر نمایندگان ما در مجلس از کافرانند؛ اما با این حال ما فعالیت داریم و حتی برای کشتار شیعان در بحرین نیز راهپیمایي می کنیم.
در ادامه خانم صفرپوراز اساتيد طرح صالحين بیان داشت: جریانات سیاسی از دوره مشروطه تا قبل از انقلاب اسلامی به سه دسته (مذهبی، لیبرال و کمونیسم) محدود بود که بعد از پیروزي انقلاب اسلامی ایران جریان مذهبی قوت یافت وجریانات دیگر رو به ضعف نهاد؛ اما جریان لیبرال همزمان با روی کارآمدن دولت اصلاحات؛ به جریان دوم خرداد پیوست و دوباره با ظاهری متفاوت در بدنه دولت قرار گرفت.
وي با اشاره به سیر عملکرد جریانات سیاسی از ابتدا انقلاب تاکنون و مواضع آنها در مورد انتخابات اسفند 90 موارد را برشمردند تا طلاب با راهکارهای بصیرت افزایی خود و جامعه آشنا شوند و مسایل را حول محور ولایت مطلقه فقیه برای مردم تبیین کنند.
يكي از بركات انقلاب اسلامي ايران تشكيل حوزه علميه خواهران در هندوستان است