کارشناس سیاسی در نشست مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) ساری گفت: طلاب باید با ایجاد شبکه های روشنگری و تبلیغی، افکار عمومی را مدیریت کرده و مانع نفوذ دشمن در اقشار مختلف جامعه شوند.
آقای سادات کرمی در این نشست بیان کرد: دشمن با برنامه ریزی های متعدد سعی کرد به هدف خود در موضوع هسته ای دست یابد؛ اما این امر با درایت رهبری متوقف شد و دشمن به اهداف خود یعنی استاندارد کردن انقلاب طبق قوانین غربی دست نیافت .
وی افزود: FATF یک سازمان دولتی است که در سال 1989 با ابتکار گروه کشورهای پیشرفت و سران جیــ7 با توجه به سیاست های توسعه برای مبارزه با پول شویی تاسیس و در سال 2001 به عمل در مبارزه با تامین مالی تروریسم گسترش یافت.
وی در مورد شروط پیوستن به FATF اعلام کرد: اولین شرط این بود که پولها نباید به سمت پولشویی برود؛ اما پس از حملات 11 سپتامبر، شرط دیگری گذاشتند که مبارزه با تأمین مالی تروریست بود و در آن بانکها نباید به تروریستها پول دهند؛ ظاهر قضیه خیلی خوب است که کمک مالی به تروریست و پولشویی نباید باشد.
کارشناس سیاسی ادامه داد: پس از مدتی G7 به G20 تبدیل شد که شامل کشورهایی چون آرژانتین، استرالیا، اتریش، برزیل، کانادا، فرانسه و آلمان میشود. اما نکته حائز اهمیت این است که دو کشور عربستان و اسرائیل ناظر FATF هستند که مبادا پول برای تروریستها هزینه شود؛ در حالی که خود این کشورها دولت تروریست هستند.
وی تصریح کرد: تمام حرف ما این است که معنای تروریست در تفسیر FATF متفاوت از معنای واقعی آن در جهان است؛ این معاهده از ما خواسته است که تمام اطلاعات مالی و مراودات بانکی داخلی و خارجی را به این کارگروه و به آمریکا، اسرائیل و عربستان بدهیم. این کشورها برای اینکه به FATF معنا دهند، آن را ذیل قطعنامههای شورای امنیت بردند تا به لحاظ بینالمللی الزامآور شود و یکی از بندهای آن، سیستم خود تحریمی است که خیلی از ارگانها توسط خود دولت ایران تحریم می گردند.
سادات کرمی اظهار کرد: طبق دین مبین اسلام نباید با دشمن وارد روابط اقتصادی و بحث سیاسی شد و این ارتباط ها را باید با کشورهای همسو و هم کیش و هم آیین خود داشته باشیم؛ در حالی که متاسفانه در جامعه امروز ما، ملاک و معیار بعضی افراد در مباحث سیاسی و اقتصادی، دوستی با دشمن است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شما طلاب به عنوان سربازان ولایت، باید در مسیر آرمان های انقلاب حرکت کرده و با ایجاد شبکه های روشنگری و تبلیغی، ب افکار عمومی را مدیریت کرده و مانع نفوذ دشمن در اقشار مختلف جامعه شوید.