سومین جلسه کارگروه توسعه و ترویج فرهنگ دینی به همت مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران مازندران و با حضور مسؤولین و کارشناسان نهادهای مرتبط با حوزه فرهنگ دینی استان مازندران از جمله بهزیستی، آموزش و پرورش، سپاه، سازمان تبلیغات و… در اداره کل بهزیستی مازندران برگزار گردید.
حجت الاسلام علی غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در این جلسه بیان داشت: نباید با نگاه دولتی به حوزه فرهنگ بنگریم. بلکه باید فرادولتی به این موضوع بپردازیم.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این کارگروه اظهار داشت: ما به عنوان متولی امر احیاء فرهنگ دینی به دنبال انسجام دستگاههای دولتی و مردم نهاد می باشیم؛ در حقیقت هدف ما ” هم افزایی و بهینه سازی امکانات و ظرفیتهای همه دستگاههای دولتی و غیر دولتی جهت بسط و نهادینه سازی فرهنگ دینی است."حوزه یک بخش کار است؛ بقیه دستگاهها هم باید باید پای کار بیایند. برای این که با تعهدات دینی و انقلابی نه تعهدات اداری، مصداقها را عینیت ببخشیم و از بسترها و فرصتهای موجود استفاده بهینه نمائیم.
وی افزود: آیا مردم از دین بی نیاز شده اند. آیا دین و فرهنگ دینی در جامعه ناکارآمد شده است. آیا امکانات مادی ما کمتر شده است؛ آیا حکومت و نظام در برابر فرهنگ دینی مقاومت می کند؛ آیا انگیزه ها کمتر شده است؛ مشکل و حلقه مفقوده کجاست؟
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد: امکانات و بودجه فعال فرهنگی در بین دستگاههای مختلف پراکنده شده است. طرحهای خوبی در زمینه ترویج فرهنگی دینی تعریف شده، ولی در خروجی و اجراء کمرنگ عمل شده است.
وی گفت: اگر امروز فضای مجازی یک تهدید است؛ قبل از انقلاب هم حکومت و هم کشورهای بیرونی و هم تمام زمینه ها در عالم حقیقی تهدید بود، و ضد ارزشها را تبلیغ می کرد. در آن زمان نه بچه مذهبی ها یک سازمان مجزا داشتند، و نه روحانیت به رسمیت شناخته شده بود و… ، ولی انقلاب پیروز گردید.
وی بیان داشت: رفتار اجتماعی جامعه ما رفتار مطلوب و مورد پسندی نیست. همه کسانی که نسبت به خانواده خود دغدغه دارند، نگرانند. زیرا همه این ها زمینه ساز ناامنی اجتماعی است ؛ همچنین هم از حیث پتانسیلهای درونی و هم ارتباطات بیرونی دچار مشکل خواهیم شد. چون سرمایه گذاران خارجی در کشور ناامن وارد نمی شوند؛ در نتیجه جامعه بالنده ای نخواهیم داشت.
حجت الاسلام غفاری اعلام داشت: امروز دشمن با چراغ خاموش حرکت نمی کند. رسما اعلام می کند که می خواهد طرز فکر مردم را نسبت به هویت دینی و ملی و بومی ملتها تغییر دهد. ما مدیونیم نسبت به خونهایی که پای درخت انقلاب ریخته شده و این عزت و ماهیت را برای ما به ارمغان آورده است.
وی خاطر نشان نمود: خانواده به عنوان مقدس ترین و مهمترین بخش کوچک اجتماع، نقش اساسی را در تمام تحولات اجتماعی کشور دارد؛ لذا با توجه به انتخاب مهارتهای زندگی به عنوان اولویت اول دستگاههای عضو جهت برگزاری کارگاه آموزشی، ابتدا باید این موضوع را در خانواده بررسی نمائیم.
برگزاری سومین کارگروه توسعه و ترویج فرهنگ دینی