اعتصامی کارشناس مباحث اجتماعی در جمع طلاب مدرسه الزهرا(س) بابل گفت:اندلسی کردن یا تهاجم فرهنگی ویا جنگ نرم از برنامه های عمیق دشمن برای ریشه کن کردن اعتقادات و اخلاقیات متعالی دین مبین اسلام به شمار می رود، اندلس زمانی جایگاه مسلمانانی بود که در تمامی علوم و فنون و حکومت داری بسیار پیشرفته بودند، دکارت پایه گذار تمدن اروپایی، علوم و فنون وحکومت داری را از مسلمانان اندلس آموخت، در صدد برآمد حکومت مقتدر و پیشرفته اندلس را که به دست مسلمانان اداره می شد از پای درآورد، سه گام اصلی برای نائل شدن به هدف خود برداشت از جمله، گسترش اعتقادات مسیحیت در بین مسلمانان وایجاد شک و شبهه در اعتقادات مسلمانان، نفوذ در آموزه های تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان، رواج فساد اخلاقی در جامعه اسلامی، مسلماً با رواج فساد در جامعه اسلامی روحیه جهاد، ایثار و شهادت طلبی و عرفان که از خصیصه های اصلی جامعه اسلامی و مایه رشد و هدایت و سعادت جامعه اسلامی است سست و ضعیف می گردد و سرانجام نفوذ در آن آسان می گردد و می توان به تمام مطامع غیر مشروع و فاسد خود دست یافت.
اعتصامی وی افزود: امروزه دشمنان از همین روش اندلسی کردن از طریق فضاهای مجازی، رسانه ها، ماهواره، وب و…… در اعتقادات مسلمانان نفوذ می نمایند، آنها به تدریج و نرم نرم نفوذ می کنند تا مسلمانان احساس خطر نکنند، و به این طریق جوانان را اسیر و بنده رسانه و فضاهای مجازی می کنند. شبکه های فارسی زبان مانند: امید، محبت، نجات و ….. مسیحیت تبشیری را ترویج می کنند. در مسیحیت تبشیری با ایجاد جاذبه های پوسته ای و سطحی مانند اینکه در اسلام بهترین بنده اگر باشی عبدالله هستی امّا در مسیحیت بهترین بنده اگر باشی ابن الله هستی، جوانان ما را جذب دین مسیحیت انحرافی می نمایند و آنان افراد نا امید، گنهکار،معتاد را به علت ضعیف بودن اراده شان هدف قرار داده و جذب حداکثری را از آن خود می نمایند.
وی تصریح کرد: در اندلسی کردن، گام دوم اثرگذاری در فرایند تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان بیان شده بود، زوال دوران کودکی وبلوغ زودرس از مهمترین برنامه های به شمار می آید. زوال دوران کودکی برای خانواده ها و جامعه بسیار خطرناک است در صورتیکه خانواده ها یا به این موضوع آگاهی ندارند، و یا آنقدر دچار تجمل پرستی شده اند که اصلاً به این موضوع اهمیت نمی دهند، زمانیکه ارتباط کلامی در اثر روی آوردن و سرگرم شدن با فضاهای مجازی در خانواده ها به 17 دقیقه در طول شبانه روز برسد مسلماً جوانان برای حل مشکلات خود به همان فضای مجازی که با آن اُنس پیدا کرده اند،روی آوردند. و بجای حل مشکل از چاله به چاه اُفتاده و دچار انحطاط اخلاقی می شوند.
اعتصامی خاطر نشان کرد: در اندلسی کردن گام سوم همانگونه که قبلاً ذکر شد رواج فساد اخلاقی در بین جامعه بیان شده است، در این مرحله از حربه روی آوردن جوانان به اعتیاد استفاده می شود با روی آوردن هوشها و استعدادهای نخبه و جوان جامعه به سوی اعتیاد، اراده آنها سست شده و به انگلی تبدیل شده و این همان عقب ماندگی، این همان شکستن تمام پل های پیروزی و پیشرفتِ پیش روی جوانان است که می توانست موجب ترقی، کمال و رشد جامعه اسلامی باشد.
برگزاری نشست آسیب شناسی فضاهای مجازی ،ماهواره ،رسانه ،وب.....در مدرسه الزهرا (س)بابل