اولین نشست شورای علمی پژوهشی استان گلستان در مدرسه صدیقه فاطمه (س) گرگان با حضور حجت الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران و اعضای این شورا برگزار گردید.
حجه الاسلام غفاری در این نشست در خصوص اهمیت پژوهش و نهادینه کردن این امر بیان داشت: اهمیت امر پژوهش در حوزه های علمیه بر کسی پوشیده نیست و جهت پایدار کردن فعالیت های حوزوی در علوم انساني و اسلامي و نهادینه سازی آن در جامعه و همچنين پاسخگویی به شبهات و مسايل روز بايد به امر پژوهش توجه بيشتري گردد..
وي افزود: با توجه به اينكه تمام آثاری که از علمای سلف برای ما رسیده است نتیجه ی پژوهش های آنها بوده ، پس ماندگاری علوم طلاب به اين امر وابسته است.
وي خاطر نشان كرد: از سال 83 که تحقيق پاياني متداول شد، در طول 7 سال،( 905) تحقيق به منطقه پنج ارایه شده و از این تعداد 340 مورد مربوط به استان گلستان بوده که تعداد قابل توجهی است، اين مسولیت ما را سنگین می کند که این نیرو را در امرپژوهش ساماندهی کنیم.
حجه الاسلام غفاري گفت: تحقیقات پایانی که حوزه های علمیه خواهران به ما ارایه می دهند به اعتراف اساتید داور، تحقیقات قوی هستند و در برخي از موضوعات بهتر از حوزه برادران كار كرده اند.
وی افزود: يكي از اصلی ترین وظيفه شوراي علمي و پژوهشي اين است كه حوزه هاي علميه خواهران را دريابد و از توانایی های آنان استفاده بهينه كند و نسبت به فارغ التحصیلانٰ ظرفیت شناسی داشته و ظرفیت سازی انجام دهد تا به یاری خداوند در مدت نه چندان دور، جامعه شاهد آثار فعالیت پژوهش خواهران باشد همچنين ٰاثر پژوهشی طلاب در کتابخانه خاک نخورد بلکه واقعا راهبردی و موثر و قابل اجرا در جامعه باشد.
مدير منطقه پنج تصريح كرد: مسئله ورود به امر پژوهشی مانند كار اوایل جنگ است که ما با دست خالی بدون امکانات بوديم وپيروز شديم، پس در امر پژوهش نيز هر چند امكانات لازم را نداريم ولي باید با دست خالی کار کنیم.