حجتالاسلام غفاری مدیر منطقه پنج حوزه های علمیه خواهران در اولین نشست مشترک پژوهشی حوزههای علمیه برادران و خواهران استان مازندران بیان داشت: حوزه های علمیه دیده بانان تیزبین و پاسداران واقعی کیان اعتقاد و اخلاق دینی جامعه هستند که با عرضه ستارگان پر فروغی چون حضرت امام(ره)، مقام معظم رهبری، علامه جوادی آملی و… حجت را بر همه ما تمام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه امروز بخش عظیمی از فرزندان امت اسلام در دام شبهات افتاده اند، اعلام داشت: وظیفه حوزه های علمیه و طلاب است قبل از این که جامعه مورد هجمه تیرهای سهمگین شبهات قرار گیرد، بسترهای لازم را فراهم نموده و جهت پاسخگویی به این شبهات اقدام نمایند.
وی افزود: یک طلبه و عالم دینی باید عالم به زمان بوده و به عنوان طبیب دوار به دنبال بیماران خویش هم در جامعه اسلامی و هم بیرون آن باشد؛ چرا که اگر نسبت به جامعه پیرامون خویش اطلاع نداشته باشیم نمی توانیم درمانگر باشیم.
مدیر منطقه پنج با بیان اینکه از مطالبات جامعه دینی این است که مسائل و ارزشهای ناب نبوی را به مردم عرضه کنیم، اظهار داشت: ارائه ارزشهای ناب از مطالبات به حق مردم از حوزویان است.
وی با اشاره به اینکه در استان مازندران که پایههای تعلیمات حوزوی آن از گذشتههای بسیار دور در سرزمین علویان گذاشته شده است، حوزه علمیه خواهران هم پای حوزه علمیه برادران فعالیت میکند، بیان داشت: قریب به 30 مدرسه علمیه در مقطع سطح دو و سه در منطقه پنج شامل مازندران و گلستان دایر می باشد که 20 مدرسه آن در مازندران است.
وی با تاکید بر اینکه نزدیک به 3 هزار طلبه در حوزههای علمیه این استان مشغول به تحصیل هستند و به همین میزان نیز طلبه از حوزههای مازندران فارغالتحصیل شدهاند، گفت: 800 مبلغه زن در حوزه علمیه خواهران تربیت شده اند که در آموزش پرورش، دانشگاهها و سایر محافل فعالیت می نمایند.
حجت الاسلام غفاری بیان داشت: از سال 83 تا کنون بیش از 2 هزار تحقیق پایانی در حوزه های این استان دفاع شده و در حال حاضر در مقطح سطح 3، سه پایان نامه دفاع گردیده و 90 پایاننامه در دست نگارش است.
وی تصریح کرد: امیدواریم این نشستها آغازی برای یک فرجام بهتر باشد و بین حوزه و دانشگاه و سایر مراکز علمی این ارتباطات مستمر صورت پذیرد؛ چرا که همه ما برای یک هدف که دفاع از کیان اعتقادی و ارزشهای دینی است تلاش می کنیم و این ماموریتها است که فرق می کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین ثمرات حوزه علمیه خواهران تربیت مادران ارزشمندی است که می توانند فرزندان متدین و ارزشی تحویل جامعه دهند، خاطر نشان کرد: با انگیزه ترین و وفادارترین مردم نسبت به نظام، حوزویان هستند. لذا انتظار ما از مسئولین نظام این است که در زمان تخصیص بودجه، توجه ویژهای به حوزه های علمیه که بخش عظیمی از فرهنگ جامعه را بر عهده دارند، نمایند. متاسفانه کل بودجه حوزه های علمیه از بودجه یک دانشگاه معتبر کشور کمتر می باشد.
بیش از 2 هزار تحقیق پایانی در حوزه علمیه خواهران مازندران دفاع شده است