سومین جلسه کارگروه تبلیغ حوزه علمیه استان گلستان در مدرسه صدیقه فاطمه(س) گرگان با حضور اعضای کارگروه برگزار گردید.
حجه الاسلام غفاری مدیر منطقه پنج در سومین کارگروه تبلیغ استان گلستان بیان داشت: زنان از جمله اقشاری هستند که به مسائل فرا مادی و امور معنوی اقبال بیشتری دارند و بر اساس آموزه های دین مبین اسلام، زن سکاندار تربیت دینی جامعه است که هنجارها و ناهنجاریها و تربیت فرزندان و همسران در دست اوست؛ اگر ما در این اتاق فکر امور تبلیغ، زن را به سوی این معنای واقعی هدایت نمائیم به وظیفه خود به درستی عمل نموده ایم.
وی افزود: در واقعه عاشورا در کنار مردان در جبهه حق و باطل، زنان نقش اصلی را ایفاء می نمودند و در حقیقت کارگردانان حادثه عاشورا زنان بودند که در هر دو میدان نبرد(حق و باطل) جنگ را هدایت می کردند.
وی با اشاره به مصوبات دومین کارگروه در خصوص چارچوب کلی امر تبلیغ گفت: باید بر روی کلیات چارچوب اصلی امر تبلیغ تبادل نظر و در صورت نیاز اصلاحات صورت گردید تا به یک جمع بندی نهایی دست یابیم و سپس به جزئیات و عناصر آن بپردازیم.
مدیر منطقه پنج تصریح کرد: برگزاری مسابقه فرهنگی کتابخوانی از میان متون و منابع شهیر و معتبر برای مهارت افزایی مبلغین، استفاده از جلوه ها و روشهای هنری در امر تبلیغ، ساماندهی مبلغین و آموزش آنها و… ازجمله مباحثی است که باید در کارگروه تبلیغ مورد بررسی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: یکی از عناصر امر تبلیغ بحث محتوا است که باید به دنبال ایجاد کارگروه برای تهیه محتوای تخصصی امور بانوان در امر تبلیغ و …باشیم و در این زمینه باید برنامه کوتاه مدت و بلند مدت در نظر بگیریم که دربرنامه کوتاه مدت باید منبع و ماخذ شناسی نموده و از منابع معتبر موجود که متناسب با امور تبلیغ بانوان می باشد استفاده نمائیم. و در برنامه بلند مدت، پژوهشگران برای تهیه محتوای امور تخصصی تبلیغ و … اقدام کنند.
وی با اشاره به تعامل مبلغین با مداحان تصریح کرد: گاها دیده می شود که مداحان درست عمل نکرده و مباحث نادرست و تحریف شده ای را مطرح می نمایند؛ نباید برخورد ناشایست با این قشر انجام داد؛ چرا که کار مداحی مانند آماده کردن زمین است و مبلغین بایداز این احساسات و دلهای مردم آماده شده نهایت استفاده را نمایند.البته با برگزاری دوره های توجیهی و مهارت افزایی برای مداحان و همچنین هماهنگی با دستگاههای متولی، می توان آگاهی بخشی و آسیب شناسی نمائیم.
زن سکاندار تربیت دینی جامعه است